Летно време ајс ти си пијам нонстоп или цедевита ако има во пакет со некое кафенце. А ако идам навечер на пијачка некое коктелче. Во зима топло чоколадо или чај, не сум многу по кафето зависи понекогаш, а за вечерни зимски пијачки најчесто греано вино или ако нема тогаш обично си пијам.
Летно време преку ден пијам цеден сок или смуди, или па нескафе ако ептен сабајле сум на факс или ако имам работа нешто. Навечер пијам винце бело со лимон, или пиво. Зимно време пијам топло нескафе или пак чај, а навечер вино или некоја чашка узо/мартини.
преку ден- цедевита,кока кола,швепс,кисела вода или нескафе а навечер нескафе, мартини или некој коктел
Зависи како сум расположена преку ден најчесто нес, цедевита, швепс ..а навечер може пиво, водка, пелинковац
Зависи, ако ме части некој тогаш порачувам све живо и диво а ако јас треба да платам тогаш нес кафе или цедевита
Па ако дента не сум пиела кафе најчесто пијам големо макијато или ладно капучино, а инаку Спрајт или Кока Кола. Понекогаш се случува со другарките да сме ептен расположени па да си порачаме пиво.