Што најчесто пиете во кафиќ ? Летно време, коктели навечер. Денски, макијато топло/ладно зависи до расположение. Ако сакам да ме расони, топло. За освежување, ладно.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден си пијам нескафе или цедевита ,навечер водка боровница и коктели
Што најчесто пиете во кафиќ ? Денски, најчесто нес, ладно чајче. А на вечер, зависи од расположението. Од браво сокче, до... Спојлер но, никогаш претерано, да не можам вратата да си ја најдам, 2-3 пијачки и толку
Што најчесто пиете во кафиќ ? Кока кола со многу мраз и три лимончиња, ама ако нема три ја враќам да ми достават
Што најчесто пиете во кафиќ ? Па зависи кога, ако сум со пријателки, кафенце некое или сокче, ако сме со друштво,славење на некој нешто и сл. ќе се почастам нешто интересно
Што најчесто пиете во кафиќ ? Најчесто кока кола,швепс-за дневна шема, но често и навечер.Посебни прилики ( или едноставно посебно расположение ) пелинковац, скопско, водка(чиста) текила!
Што најчесто пиете во кафиќ ? Вино, водка, текила = Навечер Кока Кола, Швепс, Нес, Макијато= Преку ден
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден кафе-лате макијато, долго макијато или пак цедевита, цеден сок од портокал ( негазирано претежно сакам преку ден)...навечер сечена вотка а поретко коњак, но неретко знам и Кока Кола или Шевепс да си земам, не сум дотолку по алкохолот
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден најчесто ладно нескафе, кока кола со мраз, а навечер сеа летово коктели, а иначе водка боровница
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден најчесто Фанта, Цедевита или Џус, а навечер Смирноф или Вотка џус
Што најчесто пиете во кафиќ ? Кога сум на дневна прошетка едно ладно нескафе, а навечер може некое сокче Не пијам алкохол.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден макијато кафе,а навечер ако сум вечерана пиво а понекогаш коњак со кока-кола.
Што најчесто пиете во кафиќ ? преку ден,најчесто пијам нес,кока кола,спрајт,цедевита а вечер- сечена вотка,сечен коњак .тоа е.