Што најчесто пиете во кафиќ ? Навечер се што ќе се стаса од џин, вотка, текили, виски посебно Титаник, црвено мартини... а наредниот ден после жестокото пиење секогаш цевитана
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден - капучино, нес ладно, некој освежителен сок, топло чоколадо во зима, или турско ако има кој да ми гледа. Навечер - коктелчиња, мартини, и сечена водка со боровница.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Јас нај4есто џус пијам, и една келнерка баш ме изнасмеа... ми вика нели шо ќе пијам, и викам џус и она: да а џус од што??? Хахахаха
Што најчесто пиете во кафиќ ? се освен сокови нема шанси сок најмногу водка или џин и понекогаш некоја текила
Што најчесто пиете во кафиќ ? Јас пак не сум фан на чаевите.. навечер можам да си дозволам понекогаш нешто жестоко, но со мерка! а преку ден или поручек ако по некоја случајност се најдам во кафич сторо капучино!! обожавамммм капучино!! со цигарчиња мх,мх,мх..
Што најчесто пиете во кафиќ ? Најчесто нес, понекогаш матено, понекогаш нематено. Периодов можеби и леден чај,нешто така поозвежително. Газирано никогаш не пијам,ни дома,не па по кафиќи да давам пари. А преку зима,пијам капучино или топло чоколадо. Или чај. Мераци.
Што најчесто пиете во кафиќ ? во последно време се повеќе и повеќе ајс-кафе. ноќе баш и не одиме во кафичи, али кога ќе одиме обично земам куба либре.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Најчесто Кока-Кола или Спрајт со мноогу мраз (навечер) , а преку ден во лето неc-матено , а во зима некое чајче Не пијам алкохол