Што најчесто пиете во кафиќ ? Зависи од расположението од кафињата несс или макијато а ако е нешто пожестоко водка,коктел или некогаш и вино(црвено)
Што најчесто пиете во кафиќ ? Скоро секогаш коктели (не мора да е секогаш алкохолен) ама во принцип се.А ако е денски тогаш нес-кафе или банана фрапе.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Нес (најчесто ладен), фанта, спрајт, пепси, џус, густи од ананас, 3во1 само со млеко, цедевита од лимон и портокал и негазирана вода (најчесто ладна)
Што најчесто пиете во кафиќ ? На журка во дискотека може една чашка алкохол, ама не чист, најчесто сечена вотка или коњак. А ако седнувам со дриштво во кавиќ најчесто пиеме кафе, и тоа нес или ладно макијато во лето, а топло чоколадо во зима. А кога не ми се пие кафе пијам сок Кока Кола или Фанта и сладолед.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Порано пиев , но бидејќи скоро никаде не нудат, сега пијам Спојлер Многу ретко пијам коктели, но во Капри, се преубави.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Ако сум денски излезена најчесто пијам ладно нес, капучино, големо топло макијато, или леден чај. А ако одам навечер, обично си порачувам сечена водтка.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Навечер темно, т.е црно вино, ако сме заседени некаде подолго... Не одбивам пиво. Исто и сок од јаболко со цимет. Или некој чај и топло чоколадо. Не сум многу жестока.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Најчесто Швепс,кока кола,нескафе,леден чај и други безалкохолни пијалоци
Што најчесто пиете во кафиќ ? Макијато, зелен чај (или ако нема нане или мајчина душица), пиво и во краен случај негазирана вода.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Макијато нескафе или некое сокче денски коњак пепси или водка џус навечер.
Што најчесто пиете во кафиќ ? денски макијато, нес или сок некаков а навечер обавезно алкохол.. зависи.. пиво, вотка, вино......
Што најчесто пиете во кафиќ ? Зависи од расположение. Понекогаш вода, обична или минерална, другпат фрапе, ice кафе, нес, макијато, а ако ме фатат матните, знам да се напијам и вотка, коктел некојси или пак пивце за живце.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Во последно време макијато најмногу порачувам, топло или ладно зависи од времето порано стандард ми беше несс, ама на многу места гадно го прават и не го матат доволно....затоа макијатото ми е сигурно Кога не ми се пие кафе или навечер на излегување знам да си се почастам со бело вино, сечена вотка или мартини.....а од безалкохолните швепс ми е стандардно на менито