Па ми се јаде што да правам Така сум навикната, отсекогаш така функционирам, ако не јадам на време после ми се лоши. Како кажувам со ова јадењето човек ќе помисли којзнае колку кг имам, јас едвај 50 , вечно неухранета
Технички прво што праам гасам аларм. Па облакам чорапи и папучи, па дукс. Па ставам шноли. Па одам у вц, мијам лице, заби. Се пресоблекувам. Па пакувам за јадење и искачам на работа. Викенд друга прича.
Pijam kafe so cigara,igram ludo za toa vreme,potoa spremanje i zapocnuva denot,rabota,obvrski,gotvenje i taka natamu
Прво одам да го изгушкам кучето. Па средувам кревет, се мијам, правам кафе, се истегнувам, се облекувам, правам план и така...
Гасам аларм, идам во тоалет, се мијам лице, се враќам у кујна, вадам витамин Ц и гумена бомбона со мулти витамин, ја џвакам додека се облакам, фармерки дуксерка, ставам наочари (за гледање не за сонце), ќесе во џеб, телефон во џеб, ранец на грб и излагам од дома, све ова во 5-10 мин после будење во 5 наутро
Станувам од кревет,пуштам музика додека се туширам и после тоа го подготвувам чајот. Проверувам социјални мрежи,мејлови,се средувам и тргнувам на работа.