Си варма кафе , фклучувам телевизор одам во купатило се мијам потоа си пијам кафе и мешувремено се шминкам за ан факултет и на крај се облакам и излагам од дома оваа е кога сум на факултет а кога сум дома воглавно станувам покасно ќе пијам кафе ќе се облечам нашминкам и на шетање
Цигара, уклучвам компјутер,ставам вода за нес , и ако е сонце се телерпортирам во двор со се кафенце цигарче и компјутер
Палам ПЦ , одам во купатло се мијам лице,заби. Идам во дневна пустам ТВ, си правам несто за доручек, додека си правам доручек, зовривам вода за нескафето. Потоа или учам или одам на факс.
Првин легам 10-15 минути ако имам време, ако ми е ептен здрвен го тепам и смирувам , после палам лаптоп, одам во вц се мијам со ладна вода, правам утринско кафе се враќам во собата и седнувам на интернет, проверувам на мобилен да не има новости и влегувам во денот подготвен.
Се мијам , палам цигара па јадам е сеа зависи од тоа дали ќе најдам друштво за кафе али битно цигарата на прво место
Станувам се мијам лице заби потоа си правам едно брзо кафе го пустам компјуерот кај мојата омилена песна се спремам за на фах и то е то
Го зимам и погледнувам мобилниот, медитирам уште некоја минута. Се мијам, му се јавувам на дечко ми,цедам лимонада/варам кафе....и стартува денот
Станувам се мијам се облекувам и право во школо А за викенд се наспијам убаво па се мијам па на компјутер и така со пижами си го преседам пола ден
Се протегнувам, отворам прозор да се излуфтира дур се мијам во бања, се мерам на вага, цедам лимони или портокали и денот може да почне
Се почесто прво лаптопот го палам што искрено почна да ме нервира ама навика ми стана. Уште не сум се привикнала на ова место и сум ги запоставила работите во кои уживав кога бев дома.
Си ги проверувам телефоните случајно да не ме барал некој, или да сакал да ме израдува со некоја убава порака..
Станувам и пијам кафе. Тоа ми е ПРВО. Без кафе неможам да се освестам. Веке ми е навика. Коа сум втора смена на школо си уживам со кафе, Антена 5, на комнјутер.. коа имам за учење станувам порано и учам но тоа ретко се слулува Коа сум прва смена ми е ужас.. по толку години станување сеуште ми е смрт. Викенди зависи како сум навикната. Сбота гледам секогаш да ја искориотам или да идам да прошетам негде.. но утрото ми е скоро секогаѓ исто.