Кога станувам обавезно одам во тоалет се мијам потоа шетам од досада низ куќата, седнувам на компјутер после 1-2 часа доручкувам
Одам и си легнувам на троседот во дневната да се одморам од спиење Потоа се мијам и седнувам на компјутер
Станувам...се одмарам малку од спиењето пошто многу сум се изморила .Се фаќам за телефонот го проверувам фб...и пордолжувам понатаму ..миење на лице,доручување и следните обврски во текот на денот...
Кога сум на распуст станувам и прво одам во веце, потоа го земам лаптопот ќе поседам малце и започнувам да се занимавам со нешто. Зависи некогаш ќе излезам, некогаш ќе се бањам, лакирам, читамн книга, депилирам и слично
Прво кога ќе се разбудам го проверувам телефонот, потоа станувам од кревет да си измиам лице, заби. Откако ќе го направам тоа одам во кујна да си земам нешто благо и чаша сок. И така ми почнува денот...
Станувам у 4 попладне..идам до wc, ручам...идам да ја видам тетка ми доле да си помуабетиме, се враќам средувам малку соба, се туширам се спремам и исчакам со дечко ми/другарка..кога како
се будам лап топопт е до мене го штракнам се мијам малам цигара пијам кафе седнам на комп после тоа јадам и после како даде господ така
Кога сум на училиште, немам многу време за утрински ритуали. Станувам во 07:15, ги четкам забите, го мијам лицето, а потоа одам да се облечам и да ја исчешлам косата. Кога сум на распуст, станувам малку подоцна. Прво што правам е одам во дневната соба и го пуштам телевизорот, а притоа го земам мобилниот телефон и се уклучувам на Instagram. По појадокот, ги четкам забите и го мијам лицето, а потоа седнувам малку на комјутер или пак читам книга.
Станувам, го уклучувам лаптопот се пуштам на фемина и WeheartIt. Па после јадам, па мијам заби, па се облекувам и пак на лаптоп.
Станувам, мијам заби ово оно, уклучувам компјутер, јадам, уклучувам фејсбук, фемина, tumblr, weheartit, instagram и така
Палам цигара , пијам вода и експресно стигам до фрижидерот од кога ќе се најадам што биде нека биде xD