Кога немам некоја обврска едвај станувам посебно сега зимото.Го уклучувам компјутерот слушам музика и тоа.Ми треба малку време додека да се расонам па да се измијам и облечам.А ако треба да одам некаде без проблем станувам веднаш и се туширам.После додека се облекувам обавезно слушам музика и тоа.
Офф, прво се убедувам дека треба да станам, па си ветувам дека после работа ке спијам..... ( сам себе лажел ) па фаќам моб, проверувам пораки, станувам и во вц миење и остали ствари, искачам и ставам кафе, размислувам што ке носам, се мавам 3 пати со глава у зид зашто " неам ништо " , се расонувам во меѓувреме, го зиам кафето седнувам у соба, се маскирам, облакам.. Испивам кафето со 2 цигари, и .... Искачам од дома пцуејки и живот и све.
кога е викенд станувам насабајле цела во косата како од струја акната ја преврзувам косата се мијам и такви ствари и директ пред парно да се згреам(тоа трае со саати) а кога сум на училиште трчам налево надесно како мува без глава со цел да се спремам ама едно заклучив и во 5 да станам јас пак нема да бидам готова до 7 ете така...
Ич не ми се станува насабајле, ми се чини ко да сум копала цела ноќ Па од ко ќе станам од мојот кревет продолжувам на друг
Едвај станувам , по 2-3 аларма укл ... А за викенд спијам до колку сакам во 2 по пладне станувам ...Седнам во креветот станувам на десна нога оти ако станам на лева подобро да си останам во кревет цел ден инаку мнг негативни ствари ќе ми се случат значи све на опаку...Потоа до wc-то заби ,го мијам лицето,очите си пуштам кафе на кафетерката, го пијам набрзина потоа се чешлам ја пеглам косата бидејки ми е ужасна кога не ми е пеглана па за тоа само по дома сум со ужасна коса, послем тоа крема на лицето,рацете, се шминкам се облекувам, нешто накитче ако ставам обетки секако носам подолги обожавам,дезодоранс,па се гледам во огледало дали ми личи тоа шо сум го облекла иако преку вечерта сум пробала што како ама пак да погледнам и за на крај парфемче го земам ташничето и ајде право на работа во салонот...И за сето тоа ми поминуваат 2 саати обично а понекогаш и малку ми се го оставам шминкањето па во салон се шминкам...и тоа е ...
Обично не. туку секој ден отварам прозор да се излуфтира да влезе чист воздух ,си го местам креветот си ја потсредувам собата ,пијам топла вода за да ги прочистам бактериите кои се стварале во текот на ноќта тоа е здраво да се прави ,пијам витамин ц,вежбам ,вежби за задник стомак раце нозе гради се туширам јадам јаболко се средувам јадам мусли и искачам за на работа а по пат и кафе,правете така и УТРОТО Е ВАШЕ СО СИГУРНОСТ ,ЗАТОА ШТО СО ОВА СЕКОЕ УТРО Е МОЕ УТРО !
станувам одам мижечки до кујна и ставам вода да се топли за едноо јакооо добро нескафе и после сите останати работи миење средување но прво кафе кафе кафеее
1. Право во кујна и пијам 650ml вода со лен. 2. Уринирам, се мијам раце, заби, лице 3. Се истегнувам 20 минути 4. Средувам низ дома 5. Медитирам 6. Доручек ( Ова до тука трае 1:30 мин ) И За мене денот е започнат
Уште од вечер си го местам алармот 15мин порано чисто да имам право на "презаспивање" станувам и веднаш кафе и цигара, па потоа туширање, шминкање и правец на работа
Гo земaм мoбилниoт вo рaкa прoверувaм прoпуштени пoвици, пoрaки, мејлoви, му се јaвувaм нa сaкaниoт дa гo слушнaм.
И јас исто така го земам мобилниот отварам повици,смс,whatsapp, месинџер,фејсбук, снап,инстаграм,swarm, и на крај феминаа
Најпрво одам во вц да се средам, потоа пијам чаша вода, седнувам се шминкам, средувам косата, се облекувам и тргнувам за на работа..Таму си пијам кафе со колегите