Одам до купатило прво мочам, па мијам раце, заби лице местам коса идам во дневна седнувам во фотеља 5/7 мин и се остало после
Го гушкам син ми, го гледам како се расонува, го бакнувам до бескарај. После штом ќе се расони не можам ни да го фатам, па тоа ми е единствена шанса во денот.
Телефонот ми е секогаш при рака така да одма отварам фејсбук, инстаграм и месинџер. Потоа правец во вц да се средам. Од тука во кујна, пијам кафе и си правам доручек.
Го земам мобилниот и проврувам фејсбук.месинџер,инстаграм.снап.Па после трк до тоалет да се средам.После во кујна си правам доручек и пак во кревет да се одморам уште малку
Одам во тоалет да се средам, ако има вода се туширам ако не подоцна. Потоа се истегнувам со класични вежби од балет, потоа земам да јадам и гледам ТВ.
Сега во овој период, прво го земам телефонот и влегувам на Фејсбук, после станувам и си го местам креветот, јадам и седнувам пред компјутер.
Кога сум дома, се средувам во тоалет, па во кујна варам кафе, ги пијам пред лап топ, да видам што се случувало на фб и фемина додека сум спиела Работни денови, се средувам, одам на работа, таму пијам кафе со по некој лајт трач муабет. Ако е понеделник, уста не отварам, само слушам хаха
Ми треба 30мин да се решам дали да станам или не, ќе поспијам уште малце, па додека станам прошло саат и време. Се туширам и трк на работа.
Најпрво одам во вц да се средам,телефонот ми е секогаш при рака така да одма отварам фејсбук, инстаграм и месинџер.Пa нa компјутер
Станувам, одам во WC, мијам лице, ставам леќи, скролам на интернет, појадувам, гледам фокс. И цел ден излежување, ова кога не се оди на училиште, а кога се оди се облакам и излагам.
Si se galime so mm onaka da se rasonime poubavo potoa se sreduvame,pieme kefe,toj zaminuva na rab jas po doma
Најпрво седнувам во креветот,потоа во WC мијам лице заби ова она,си варам кафе,се облекувам,косата ја средувам (пегла) основна шминка(пудра,црно моливче,римела,карминче,малку кафеаво моливче на вегите) доколку треба да одам негде,а кога сум дома шминката ја прескокнувам и средуванјето на кога ја собирам во некоја луда пунџа си облекувам нешто за по дома комотно или ке јадам или тел во рака да видам шо има на нет,секогаш различно
Poslednive denovi prvo sto pravam-Tapkam so rakata dodeka go najdam mobilniot da vidam kolku docnam denes.........