Прво што правам кога уклучам компјутер сум на Фемина, после Фејсбук, па отварам некои други забавно информативни портали, ако имам време играм по некоја игра, праќам мејлови, се допишувам, но најглавно најмногу времето го поминувам на Фемина отколку на некое друго место.
Прво проверувам мејл, па огласната табла на факултетот, па фејсбук и фемина. Обавезно одам на Јутуб да видам дали има некое ново клипче што ми е во интерес и често ги посетувам другите македонски сајтови за забава
Слушам музика на јутуб , на фемина , по страниве гледам што ново има , на скајп со татко ми зборам , си проверувам меил и некогаш некоја игра Ми помина меракот за бубле , може некоја да ми препорача некоја интересна игра со левели и да треба да се врти
Се што ќе ми падне на памет...ама прво уклучувам фемина Инаку си барам нешто ако ми треба, гледам слики, читам списанија на нет, играм игри, од се по малку
Фемина па фејсбук обавезно си отварам и после ќе си ги посетам сите игри што ги играм на фејсбук .. после мсн уклучувам Си се допишувам и на скајп , тетка ми на камера ќе ми ја покаже братучедка ми што има 5 месеци ии уште малку не сум го бацила мониторот Многу ја сакам
Вообичаено...Прво проверувам меил, и Фејсбук обавезно па гледам клипчиња на You Tube, и секако што има ново на Femina мора да се провери
Facebook, Femina, Msn, Youtube, симнувам музика, филмови, книги, или пак читам книги или гледам филмови онлајн. Играм игри на една страна, правам креации.. се и сешто.
Мсн. Преокупација, 24-7 онлајн. И фемина, исто почнав во последниве денови да сум 24-7 онлајн. Инаку слушам песни на јутјуб, гледам кој се најнови хитови.. и сл.