Поголемиот дел од времето го поминувам на Фемина. Повеќе разгледувам низ темите и читам мислења, одошто пишувам. Тоа е затоа што пишувам само кога имам нешто да кажам. По моето логирање на фемина, следно што уклучувам е Youtube. Ќе пуштам некоја песна и на Repeat ми е цело време. Исто така во случај кога ми е досадно разгледувам по македонскиве забавни портали, но тоа се случува многу ретко.
Седам на фејс, читкам по форумов нешто, оставам мислење... Многу често знам и да истражувам нешто хахаха.. Пример пред некој ден ми текна да барам слики и читав за холокаустот и Хитлер на нет Друго што правам да ми текне... А да, имам и многу акаунти на многу места.. пр. Поливор. Постојано сум и таму, тепам време.. Отворам други сајтови, гледам, читам нешто.. Па тоа би било тоа..
Фејсбук, Фемина и Јутјуб ми се задолжителни секој ден.Во послободно време, гледам серии и филмови, читам статии по други страници освен Фемина, играм разни игрици...
Седам на Фемина,Facebook,слушам музика на You Tube,понекогаш си плакнам очи со згодни момци на Google images.И тоа .
Јас се вклучувам на фацебоок и фемина и фејзбуков го оставам ако пише некој нека пише важно јас на фемина си читкам споделувам мислења и така а да и музика обавезно мора да имам пуштено у моментот ја слушам : http://www.youtube.com/watch?v=3OnnDqH6Wj8