Скајп задолжително вклучен, потоа ФБ, фемина, идивиди, точка, мотика, жолта, црнобело.. ехеее да не ги редам (отварам се и сешто) вклучувам 100 јазичиња, кога читам, кога ги оставам така отворени а може и да не бидам пред компјутер.
одма се уклучувам на фејсбук во истовреме отварам нов прозор кој го уклучувам на феминаа па уште еден прозор на you tube !!ги ставам слушалките и не мрдам цел ден
Па си се ставам на Фејсбук, уклучувам фемина, гугл, јутјуб и тоа.. понекогаш си проверувам меил ова она и така.
http://www.igre123.net/zabavne-igre/igr ... ubbled.php ова имаш 72 левелии и исто и оваа http://www.igre123.net/arkadne-igre/igr ... porter.php позз
Најпрво Facebook, па си слушам музика на YouTube, отворам Femina, потоа на Polyvore, WeHeartIt Twitter и тоа.
прво уклучувам фб.. гламстик.. игрички играм.. кога постоеше кинотека гледав филмчиња и сега и фемина форумов го отворам
Влагам на фејсбук (да видам дали има нешто ново,сега се од таму се дознава),гледам филмови на филмовизија,играм игрички,пишувам постови тука,слушам песни на You Tube и 2-3 сати им викам да не ме бараат моиве
музика, фемина, музика, фемина кратка посета правам и до фб, само онака колку да видам нешто интересно или да договорам некоја кафе-средба. често знам да откријам и некои нови, интересни (за мене барем) сајтови, и таму знам да се заборавам така воглавно ми минува брзо времето на нет со сето она што ме релаксира максимално .
Прво уклучувам Фејсбук, па Фемина, а понекогаш уклучувам и Твитер. Отварам некои забавни страни- 9гаг, фејс.мк итн. Разгледувам модни блогови... Најпосле ако ми е досадно играм игри на Friv или games2girls. *Во меѓувреме си слушам музика
Прво Фејсбук џинџири-минџири после одма Фемина убавезно хороскопче трач-мрач ова она и ќе заборавев за забавата е задолжен кој не ако не Јутјуб
На интернет, најчесто јутјуб, 9гаг, фемина и фејсбук -по малку, сега почесто отварам некои веб страници на влогери ,омилен ми е wendyslookbook.com, исто така Lookbook.nu е интересен
Најпрво се уклучувам на Фејсбук да видам што има ново, па на мсн и скајп, па послем се уклучувам на фемина, си пуштам музиче на Јутуб, си проверувам меил и понекогаш си играм некоја игричка.