Прво отварам фејсбук обавезно, со кафенце до мене. Не дека многу време ми одзема фб-от, али скоро секогаш си седи уклучен. После отворам 10тина други страни и си читам статии поврзани со здравје, убавина, љубов, нови откритија, некои филозофи, нивни размислувања и изреки, гледам видеа на јутуб поврзани со се претходно надевеното, си пуштам филмови онлајн понекогаш, проверувам меил и тоа е тоа
Прво уклучувам фемина, па фејсбук, па мотика, па идам на јутубе, па на скајп, па на сите можни страни за штикли и облека
Прво и најосновно. Гугл кром. * Фејсбук. Тука ја прелистувам целата почетна, и честитам родендени ако треба.. * Фемина. Тука ги разлистувам темите само што ми стојат во контролен панел. Нешто ново дали има само во нив.. * Јутуб. Ќе одберам некој пејач било Владо Јаневски.. и од него ми се редат песните, една по друга, сами од себе. * Фејсбук. Се враќам пак тука. Ќе поиграм малце Zynga Bingo, Bubble Witch Saga. * Фемина. Се враќам тука. Пак влагам у „непрочитани мислења“. * Фејсбук. Во случај ако ептен ми е досадно, уклучувам Candy Crash Saga, Diamond Dash. * У меџувремену може да се најде некое прозорче од јсп, 9гаг, Kickass Torrents, имдб, некоја страна со вицови и тако даље и тако даље..
Фемина, Фејсбук , Youtube , not for men и незнам може и уште некоја страничка да си прочитам нешто.Или пак некогаш играм игри на y8