Најчесто прво проверувам e-mail, имам едно другарче од Италија, па се допишуваме на mail. Потоа уклучувам Facebook, да видам што има ново како има. Порано бев голем зависник од Facebook, но сега се одвикнувам полека. Потоа уклучувам Фемина, некако како навика ми е. Добро е што ме држи најавена, не би можела да се најавувам секој пат кога ќе уклучам. Тука играм игрички или читам нешто што ме интересира. Играм една игра, Penguin Restaurant 2. Многу ми е интересна, ја превртувам цело време. Музика имам уклучено, најчесто од плеј-листа. Е потоа зависи, ако ми е досадно .. Ни сама незнам што правам.
Facebook, youtube, femina, notformen, fejsmk, candice swanepoel -овие страници ми се нонстоп пуштени и само стискам низ табовите, само слушам, читам, се допишувам
Прво си проверувам секогаш студентски маил, резултати по нешто ова она, потоа фб и фемина уклучувам, претежно играм покер на нет, гледам филмови онлајн и си читкам по некои страници
Киснам на форумов у последно време се повеќе и повеќе, зборам со дечко ми, симињам и чачкам музика (ама многу музика ).
Во последно време се напнав со форумов и само форумов и јутјуб ми се отворени и чат-пат по некоја друга страна што ќе прелета за некоја информација.
Најчесто прво уклучувам фејсбук, само проверувам новости и известувања и ако пишам збор - два со некоја другарка, по потреба. Паралелно уклучувам и фемина, и тука можам да бидам со саати без да ми здосади.
Најчесто.. :geek: 1.Фејсбук 2.Фемина 3.Weheartit т.е сликии исто tumblr 4.Јујтуб гледам нешто oд "one direction" xD и некои песни си слушам или ко ке ми текви за коса и др 5.Филм гледам понекогаш.. и то ..
Прво вклучувам фејсбук и фемина.Гледам дали имам нотификаци,гледам дали има некој на чет.После читам хороскоп на фемина и новости и го отварам форумот.Секако да не го заборавам јутуб.Слушам музика,а и приклучена сум на многу јутуб канали за убавина,мода,музика.Понекогаш гледам филм Секако посветувам време на блогот,и читање други блогови