Што најмногу правите кога седите на компјутер? Јас обично времето го поминувам на facebook и на femina кога сум на компјутер.
Што најмногу правите кога седите на компјутер? Пијам кафенце,цигарче и си седам на фемина и на фејсбук. Или играм некоја игра или пак читам статии.
Што најмногу правите кога седите на компјутер? Најчесто времето го поминувам на Фејсбук и на Фемина или пак играм некоја игра!
фемина,фејсбук,читам на сајтови за мистерии,наука,јутуб и сега многу сакам тестови и квизови да решавам.
За мене пуштањето на интернет е ритуал На пример варам капучино, се сместувам на тераса или се туткам во кревет убаво сместена, наместена. Прво проверувам меил, враќам на она што треба да дадам одговор, потоа се логирам на фејсбук, правам една прошетка низ хоумпејџ, земам по некој дим од цигарата, си сркнувам од капучиното, па одам на јутјуб и ги проверувам новите видеа на оние на кои што сум се субскрајбнала.. Потоа пуштам некое добро музиче одам на скајп, разговарам со најблиските, типкам по тастатурава, чат пат пишувам мислења на Феминкава.