Gmail, Фејсбук, Фемина + др. форуми, YouTube, ShockMansion, Замунда, TPB, FilesTube, онлајн радио станици...
.... ......прво отворам ФЕМИНА,читам хороскоп за тој ден,и потоа проверувам емајлови,одговарам,отворам ФБ исто,и во меѓувреме,си подработувам по дома,зирнувам некој да не ми пишал,си давам куси паузи за цигарче и кафе....и си уживкам....
Што најмногу правите кога седите на компјутер? најчесто сум на фејзбук.. имав направено овде профил сега ќе почнам и тука да бидам активна
Кога се враќам од школо одма на компјутер сединам прво фб уклучувам гледам ново-старо што има се допишувам, понекогаш нешто ќе поиграм од досада, после влагам на фемина пишувам постови и разгледувам Си слушам песни на јутјуб, и нормално ми користи за нешто паметно информации за на училиште и сл и сл..
Хм да видиме што правам .Прво уклучувам Скајп па Фемина па Фб.Во меѓувреме гуглам и читам некои интересни статии кои што ме интересираат,па знам да си пуштам музиче и така да си се релаксирам
Со оглед на тоа колку слободно време ми останува во текот на денот за да можам да седнам и да поминам време на компјутер , најчесто трошам просечно 15 тина минути за да проверам маил, хороскоп , следам исто фемина иако не пишувам многу и секако на скајп .
Што најмногу правите кога седите на компјутер? слушам песни, седам на фемина и tumblr и се глупирам на камера со некој на скајп
Што најмногу правите кога седите на компјутер? форумот на фемина ОБАВЕЗНО и форумската игра Sketchtoy (не дишам без неа , па како? ) фејсбук, игрички и тоаа..