Седнувам на компјутер и одма уклучувам фејсбоок и фемина. Во последно време на мсн сум ретко, ама може да се случи. Најчесто си наоѓам занимации на забавните портали или играм игри. Често пребарувам по интернет и така доаѓам до интересни сознанија. Последниве две-три недели разгледувам слики за уредување домови.
Фејс секогаш тука се сите мои другарки и другари кои сакам да сум во контакт..zoutube за да си слушам музика и сајтовите каде сум зачленета(форумиве),сајтој обични каде се здобивам со доста интересни податоци(општо)
Гледам сите пишале msn,femina,youtube,facebook.... Па сакав да ве прашам дали освен овие читате нешто информативно,нешто научно,дали се трудите да научите нешто(освен се разбира фемина,бидејќи од неа научив многу)...
Good question! Кога ме интересира нешто што не го знам, веднаш прогуглувам И се разбира, Википедија помага тука многу... значи, да, го користам интернетот и за повисоки цели!
^ У, па јас ја избегавам таа Википедија. Па таму можам и јас ако сакам да напишам нешто и тоа врска да нема.
Зависи каква потреба имам, ама сепак најчесто пребарувам на Google,потоа правам муабет на msn, femina, kajgana, kade vecer, youtube...
Хипица, што користиш ти за таа намена? Мене статиите на Википедија (оние англиските) ми се ок.. ама ако има подобра опција, сакам да ја знам!
Прво facebook, Femina, youtube, често си симнувам филмчиња, музика, слики. Ако треба нешто пребарувам на google, на skype сум online, слушам радио и сл.
првин на фејсбук па на форум (не овој, друг) па се пушта музика па се ѕирнува нешто ново на psihologytoday.com нешто на википедија, се поднаучува за различни болести се читнува чичо фрој малку... и на крај, ако ми текна ќе се ставам на фемина...
Јас бре одма на Фемина и читам што сум пропуштила Па после си читкам на порталиве што има ново, ама пак пратам што се пишува тука. И на крај ако се има време, на Фејс.
Секогаш различно во зависност од тоа за што сум расположена гледам новости на сајтовите, си седам на Фемина, во меѓувреме ќе ми текне нешто да барам и така ќе заглавам пред компијутер 3, 4 саати