Прво фб и фемина,потоа си читам некои интересни теми од секојдневниот живот,и секако ги гледам турскиве серии од напред
фемина јес оф скроз фејзбук веб-страната на кошаркарскиот клуб Лос Анџелес Лејкерси.... слушам нешто од ЈоуТубе истражувам нешто,гледам документарци,информации нешто така
Прво на фемина се пуштам.. па на фб слушам музика, пуштам tumblr понекогаш..си пуштам Спортски весник да читнам што има ново...и истотака weheartit понекогаш.. отприлика тоа.
Епа прво ги отварам страните во табови и по ред разгледувам. Прво weheartit, па фемина, фејс и на крај пуштам што ќе ми текне. Често играм и игри на miniclip
Пред се, заразена сум со youtube и гледање рандом видеа. Потоа, пишувам блог, спуштам серии, едитирам слики или го разгледувам форумов. У главном, тоа.
-Facebook -Фемина -Youtube -Weheartit -Tubmrl И си читкам плус уште нешто, дали на некој блог ако најдам нешто интересно или пак ќе се закачам на некоја страница и ќе висам на неа се додека не ми стане здодевно.
На фејс прво се логирам тоа како некое правило е да се разгледа низ почетна мора , потоа идам на фемина читам хороскоп , па на форумов чепкам по темиве , и нешто ако ми се види интересно на други страни читкам