Facebook првин отварам обавезно,не дека треба да проверувам као нешто,туку навика ми стана и ако не отварам прво FB,ке ме копка тоа цел ден,нема да можам да псијам После you tube,femina,twitter,we heart it и се така во круг...
Најпрво отварам youtube, бидејќи компјутерот забрчува на моменти и не ми е пријатно, а сакам да го следам ритамот на звукот. Потоа, вклучувам Facebook, одговарам на пораките и го оставам вклучен ако некој ми пише. Ако сум сама на катот, вклучувам forum.femina, ако сестра м е тука разгледувам на crnobelo, kafepauza, femina, vistina и ladybook. Додека, кога го вклучувам таблетот, веднаш се вклучувам на форумот, бидејќи некои други страници не ги уклучува.
Фејбук цело време ми е окл, да не ми пиши некој случајно, а во меѓувреме отварам фемина, црнобело, мотика, јутуб, гледам филм/серија онлајн, weheartit, твитер... Мора се да проверам јас
Седам на фејсбук, фемина и кајгана форумот, 9гаг и јутуб, некогаш и на македонскиве страници, ама ретко, некако сите ми се глупи.. Спојлер ме мрзеше фонт да менувам
Јас дремам на фејс па се расонувам на форумов па зјапам по твитерот па "седам" на скајп па одам на аскот мој па ќе навратам на тумблр па јутуб и така поминува уште една ден без научена лекција и домашно хихи
Разгледувам што има ново на Фејсбук, ги разгледувам новите мислења на форумот и пишувам мислења, ги читам новите весни на точка, ја читам страната на Реал Мадрид и фан-клубот, гледам видеа на Јутуб, читам мислења за лабела, хартнувам слики на Ви харт ит, си наоѓам некоја тема на Фемина и си ја читам од почеток и многу други работи.