Па зависи некогаш набрзинка само седнувам да проверам фејсбук и фемина, но кога имам повеќе време одам и на нотформен.ком и шејп и некои други такви страни за здравје
Прво проверувам Facebook па Femina, Twitter, Youtube, Tumblr. После читам новости, занимливости на некои наши сајтови.
Гледам адолт мувис Во последно време само на Фемина си седам, има некои страни што редовно ги отварам , ако пребарувам нешто и скајпот доста го користам , а на фесбук сум алергична
Едно седнување пред пц,прво одам на фејс,па укл фемина(прво хороскоп,па ги читам дневните статии,па потоа до бесвест на форумот),па идам да видам кој има на мсн,некс степ отварам нов таб па идам на нотформен,youtube...и потоа што ми затреба или што ми треба вирутелен живот бе,секој ден нови нешта доживуваме-на исти начин!
Јас најпрво кога ке го вклучам комјутерот се логирам на фб,па на фемина,па некоја од интересните и забавни сајтови како www.tocka.mk,.zazabava.mk,kajgana.mk,mo ... ,notformen и некои други интересни страници.
Фејсбук, фемина, неколку сајтови да ги видам денешните случувања, ју туб, симнувам филмови, си истражувам ако ми е нешто интересно итн итн.
најчесто висам на фб си проверувам пораките на хотмаил го разгледувам форумот и си ги проверувам страниците кои редовно си ги пратам да видам што има ново
Кога не сум на Фемина(што во последно време е ептен ретко) сум на Wikipedia,Youtube, на локалниот портал од мојот роден град или играм игри.
Бо последно време драги феминки поминувам многу од моето време на polyore ... незнам на што се должи тоа...дури и се исклучувам од фб за да можам на раат да разгледувам и никој да не ми шречи во инспирацијата и замислата.. барам некои слики и се сликам исто така )
Фејсбук, Фемина... Јутјуб, Армада Мјузик, Замунда, Битторент... И постојано рефреш на првото на хоумпејџ, и рефреш на активни теми на Фемина :up: