Фемина, идивиди, точка, црнобело, мотика, оннет, зазабава, таратур, кафепауза, јутуб, скајп (само кога е дечко ми вклучен), некое филмче, и тоа е тоа.
Истражувам за проекти, спуштам фотграфии на фликр, ретко сум онлине на фб ама знае да се случи да дрвам некој муабет таму, активно фемина, слушам музика. Во главно нешто поврзано со биологија и фотографија.
Се вклучувам на фб гледам што има ново кој е на чет и отворам нов прозорец. На јутуб слушам музика, отварам фемина, барам слики истражувам за бендови, пишувам книга
Дремам на фб, ама ништо посебно. Само гледам кој има. Нешто интересно ако некој постирал. На фемина и евентуално ако најдам некои занимливости. Да побарам некоја информација и тоа е тоа.
најмногу време на нет, поминувам на форумов, на фемина фб скоро и да не користам веќе, тука многу попродуктивно си го користам времето...позз до : ФЕМИНА НАША!
Google chrome вика дека овие страни ми се most visited -> last.fm, tv.blinkx.com, youtube, plagij.at, on.net, thepiratebay, hotmail и веб страната од мојот факултет
фејсбук, фемина, јутуб, неколку игрички на фб колку да мине времето и во позадина ги слушам турскиве серии да не се пропушти нешто
Главно пребарувам фондови во кои можам да вклопам некој проект, пак истражувам и за самите проекти, закони, искуства од соседство, други земји и слични глупости. Читам весници, читам нет вести од телевизииве, блогови, веб портали за малку забава и релакс уз кафе. Чатам со пријателите надвор од земјава наша прекрасна, барам и рецепти за готвење ццц читам совети за убавина, козметика, мода, здравје... ооо да! симнувам филмови, слушам музика и то је то.
Отварам Гуугле Хроме и одма кликам на Фемина, одма после секунда на ФБ, после палам скајп , и ... Зборам си со свршенико, замарам го за диети, нокти, коси, штикли, после го замарам да ми прате на ИТ гирл на ФБ некој поклон (игра за женски) .... Коа се затраам , значи читам ве вас па он мисле јас го слушам, па ми кажува за некоја си нова игра излегла у 3Д . Коа завршам со читањето, морам да одговорам на некое мислење. ФБ ми станува досаден, отварам МОТИКА ...смеам се на глас....и он се смее оти праќам линкови (шо разбере, разбере, шо не, јас не сум крива). После и Мотика ми е досадна, идам на јутубе пуштам си музика.... пееме заедно ( оти пола ден си пресадам со него на скајп )... И тоа ми стане досадно. Поправам си со него 1 саат маабетче , и он ми стане досаден...и на крај само ФЕМИНА ме друже. Те тоа правам на интернет
Фб, фемина, јутуб меѓудругото. Читам списанија, книги, блогови, гледам клипчиња, филмови, читам вицови... кога ми е досадно играм. Барам се што ми треба во моментот.. секогаш имам занимација а да и еден период учев италијански од интернет... и научив нешто
Прво ФБ и гледам известувања и то шо сум намислила. После уклучувам YouTube некое песниче ќе си најдам и на Фемина ќе окапам 2-3 саата. И поминало времето !