Фејсбукот најпрво го отварам, гледам што има ново. Профил-Почетна, Почетна-Профил. И после го занемарувам. Отварам Фемина, ке прочитам нешто интересно, ке напишам некој пост де ваму де таму, де погоре, де подоле. Потоа посетувам други страни, и најчесто висам на други форуми, и таму сум верен член. Читам колумни, отварам страни за книги, читам содржини.
МЕЈЛ - по цел ден ми фршти чудово и во канц и дома, феминче, твитерај, окно, мен.мк, идивиди, зазабава, ny times, Мисс селфриџ.... Си ги трошам минутите живот у принцип.
Фејсбук,фемина,по некое филмче онлајн,си слушам музика на ју тубе,си пеам караоке,глеам клипчиња,си истражувам некои информации кои ме занимаат и тоа..стандардни ствари!
па.. најпрво коа ке го уклучам компјутерот се пуштам на фб.иако во последно време и од тоа ми здосади. идам на фемина да видам хороскоп и новости. потоа на мејл па на тумблр и мн ретко ако случајно си најдам некоја друга занимација ако не ке дремам на нешто од предходно споменатите или ке си пуштам музика и ке си чилирам
Прво уклучувам фемина, па фејсбук, мсн, јутјуб и некоја страна ако најдам нова.обпично фејјсбук и фемина ми се први
Прво проверувам мејл и огласна табла, потоа фејсбук и фемина, па на крај ги листам македонските сајтови со новости и интересни статии
Си ги имам горе наредени во букмарк со мали икончиња од крај до крај... 1. зачатие.орг - портал за семејно планирење и продуктивно здравје. Имам календар таму и си ги следам фертилните дни, овулацијата, менструацијата... 2.Вести.бг - Ги читам вестите од Бугарија и света...нај често се разочарувам... 3.Синоптик.бг - Се разбира ја гледам прогнозата за денот и за неделата...(за Скопје) 4. Мотика - Се насмеа ли денес? Морам и малце капка смеа да внесам во кисненето на пц 5.Фемина - не пропуштам ден! Ако не пишувам-ве читам 6.Лејдизон.бг, Блјасак.бг - Страници за клјуки за ѕвезди 7. MolehillEmpire.com -си имам градина си седам патлижани, краставици, череши 8. Јутуб, Гугл многу често го користам, соновник, рецептите.ком, и се разбира поштата Во букмарк имам над 100 интересни страници со информации и забави , кои ги посетувам понекогаш, кога имам повеке слободно време, али овие кои ги изброив влегувам секој ден...По този ред
Facebook, Femina обавезно. Секој ден, ако е едното пуштено, мора и другото. Заедно одат Twitter, еднаш во 2 недели, го заборавам дека постои. Skype, понекогаш, не многу често. Мотика, Not For Men, Fakulteti.com.mk си читкам... Имаат интересни статии. И секако некои страници за школо, за вежби англиски, за рефератчиња.. Youtube, како и сите...
1. Фејсбук- ја листам цела почетна, ќе му честитам на некого роденден ако треба, и после тоа само ми седи горе, и доколку некој ми пише, после некое време му враќам. 2. Фемина- морам целото такво известувања да го поминам, да видам како што е. 3. Јутуб- си пуштам да ми свират една по друга песни. 4. Пак Фемина- и тука сум цело време. х) 5. Овде може да стојат некои што ги посетувам, но само по потреба како: видеотуемпетри, јсп, демотивација, 9гаг, гугл транслејт, Kickass Torrents, мсн и тако даље и тако даље..