Прво се уклучувам на Фејсбук,па одма Јутјуб...па Фемина,и ако не ми е интересно тука..отварам некои игри
Па откако ќе го вклучам компјутерот отварам фејсбук,фемина(читам хороскоп и новости),потоа отварам блогот и гледам што има ново таму Секако откако ќе го прочитам хороскопот го отварам форумот,се логирам и се забавувам Секако читам многу други сајтови како кафе-пауза и мн други.Додека да видам поминало 2 часа
Киснам по форуми 24/7, читам некои статии по овие наши идивиди, мотика, фемина итн.. А кога е ептен досадно знам да влезам и таму кај шо не треба
Имам едно 10тина адреси наши и странски што си ги следам секој ден. Најубаво ми е насабајле, кога не брзам никаде, па кога ќе си отворам се по ред и си читам тоа што ми е интересно
Киснам на јутјуб - барам некоја некомерцијала музика, едвај позната - таму лежи вистинската музика друго... читам статии (во последно само англиски, како вежби ми доаѓаат ) Читкам на фемина одредени теми, проверувам фб и од прилика тоа е
Нешто слично како Bright Посебно тоа на јутуб за некомерцијала музика. На фемина,некогаш некои игри играм,читам нешто,и така
Најпрво, фејсбук. Потоа, еден и единствен јутуб, all day, all night. Фемина, мотика, зазабава.. Шемата е таа, најчесто.
Прво и основно - Фемина , во исто време Јутуб , па мсн , и ФБ а потоа ако ми е здодевно ја посетувам Мотика,Многоо,9Гаг...
hahaha pa milion pati ke stisnm na pocetna na fejsbuk,ne deka nema sto da se pravi no najverojatno kojznae kade sum zamislena vo momentot...a inaku sims,femina...