Сладолед направен со вода Многу ми е грозен а воедно и глупаво ми е тоа. 10 денари е.Ма дај човек подобро од 50 ке купам.Не вреди,незнам како да го опишам,грозен ми е. Скопско цреша Како што рекла форумџиката над мене,скопско цреша,баш ме потсети. Во петокот толку реклами имаше за него што отидов и си купив. Пазите,не едно,туку 6 малечки шишиња.Отворивме по едно со дечко ми и што да кажам.. Ми се допадна на почетокот,но од кога се напив 5-6 голтки,ми се преврти желудникот Вода со вкус на лимон од нестеа Добро освежува,но вкусот катастрофа Ако ми текне уште нешто ке пишувам.
Боза,здравје кравјо сирење плавото ув чудно ми е бљак,пиперки со урда,пресно млеко,виршли,кобасици,панга риба многу ја сакав ама кога дознав во какви води живее дека во канализација со гомна одвратно се згрозив.
Мајка ми еднаш ме натера похован мозок (незз од што беше), го плукнав одма и никогаш никаков мозок веќе!
ајран од кам купив што го рекламираат викам каква убава реклама смислиле а тоа бљаааак ту кислено благо солено никогаш повеќе нема да купам боза пача џигери