По се што се става во уста и пробува би бил контрадикторен да кажам дека нешто никогаш не бинпробал но сега за сега мислам дека не би пробал само месо од стаорец
Млекo,пaчa,рибa,oвчo сирење,кaшкaвaл т.е сите прoизвoди oд oвчo млекo,јaгнешкo и јaрешкo месo,брoкулa,чкембе чoрбa,нескaфе.
Не би купила повторно од свинскиот врат на Златиборац, а што не би пробала во следна прилика..долг е списокот
Ред бул и каков било друг енергетски пијалок. Едноставно мирисот ми е неподнослив. Имам пробано само од радозналост.
Јас пак на свадба би сакала кетеринг од Ла Пуерта Инаку мразам пудинг (било каков), пача, пица со морски плодови, пица со ананас, мушмули, киви, тиква, јагнешко месо, грав, ребра итн..
@Hellobeautiful Јас обожавам храна, ама обожавам. Јадам се, гурман сум огромен. Ама ова чудово беше полупразно, ладно, и цел дне после ми беше лошо. Дечко ми друго јадеше, и неговото не личеше на ништо и му беше лошо цел ден, ама призна самиот дека моето беше дури и полошо.
Се согласувам. Сепак мислам дека зависи и до таа/тој што ја подготвува храната. Еднаш нарачав, ролињо мислам се викаше, многу ми беше лошо од тоа и да, ладно беше и си реков од тогаш веќе никад не им идам. Ама се наканив после некое време пак да отидам и да јадам Халапењо и бев презадоволна. Сепак на мексиканска, лута храна не можам да оддолеам.