Не... Не знам дали да измислувам со што е најдобро да го јадам или едноставно да се откажам засекогаш. xD
^ @Bitter-Sweet изгмечи го,исцеди му пола лимон,посоли и малку маслиново стави му. Пробај ако и така не ти се свиѓа откажи се
Кога јас прв пат пробав авокадо, сум земала потврдо и вкусот е катастрофа.. Авокадото мора да биде меко.. Купи тврдо и чувај го во фриждер ќе омекне
Купи тврдо, чувај го помеѓу јаболка на собна температура. Не претопло. Побрзо созрева. Во фрижидер трае многу долго.
Ќе земеш аво кое кога ќе допреш прст ќе ти пропадне( цело ќе е меко на допир). Ќе изгмечиш ставиш сол бибер лимон на двопек плус свари си јајце и стави одозгора … превкусно е
Да се надоврзам, гледајте да нема црни или потемни флеки на него зошто тие места почнуваат да скапуваат.
Не секад, ама да. Мое искуство е дека у кам наоѓам добри, зрели авокада.. како кажав мое искуство мислиш не знам што треба за да најдеш хахаха
jas imam poveke, ednas zedov sendvic so veganska pleskavica ili sto i da bese, mi se zgadi za cel zivot, ne znam od sto bese no mn gadno, potoa soino mleko, kefir, boza,se sto ima cimet vo nego (cimetot ni e odvraten) i uste mn drugi no ne mi teknuva sega
Новиот Bake Rolls со вкус на печурки. Јас сум голем љубител на печурки и кога ги видов, се полетав. But this ain't it. Едноставно како да си купил евтина крем сума од печурки со никаков грозен вкус
Чипсов. На попуст е 50 денари у Веро, првпат пробувам ваков чипс, ама не е воопшто солен и крцкав. Има дури некој благ, блуткав вкус, нула зачин на него. Ни к од кромид.
и дадов шанса на питава по втор пат, бидејќи првиот мислев таква ми се погодила со 1 кг зејтин, е ако во првиот пат имаше 1 кг зејтин, вчера имаше 5кг зејтин... Dislike
Пица со говедско месо. Знаев дека е лоша идеја но запна другаркава да сум пробал колку било убаво. Никогаш повеќе.