не би го сменила дечкоми и времето поминато со него ме научи а и ме учи на многу работи ќе му бидам благодарна и ќе го сакам цел живот без разлика на се...
98% од карактерот би зачувала...би сакала да сум поише харизматична....Ама не дека не се сакам вака....посебно не би ја дала изгубеноста моја,фантазијата.....Интелигентноста Мојата најдобра другарка....физичкиот изглед(килограмите можат да се изгубат не се проблем )
Карактерот го прави препознатлив секој од нас во очите на другите.Ако тоа го променам,тогаш не би била јас.Верувајте многу сум тешка за животни промени.Тоа за мене значи влегување во нешто ново,непознато и ризично.А сето тоа нема цена достојна за промени.
Секако дека не би си ги сменила навиките само затоа што на некого тоа не му се допага. Ако ги сменам моите навики тогаш не сум тоа јас, затоа што тие мали ситници секој човек го прават посебен.
Никогаш, ама баш никогаш не би го променила семејството, мислењата, карактерот. Сите овие работи ме прават она што сум, доколку се променат, тогаш и јас не би била јас.