Самиот наслов кажува се.. За што мислите дека сте анти талент ама на форумов.. или што не ви се допаѓа кај вас на форумов.. Мене на пример не ме бива за отварање теми, пишување наслови, или ми се за нигде темите, или се дупли и одма се в канта.. И насловите на темите ги правам километарски, за вакви работи баш на форумов не ме бива.. А не ми се допаѓа тоа дека сум доста дрска, ама таква сум и зад компјутер, па не можам овде да се покажувам на друг начин.. А вас за што не ве бива? Spoiler Гарант темава канта ќе летне за 1 секунда, и уште сега ви велам „извинтете“
Паа незнам баш дали ќе летне но не е лоша темата А и мене да ти кажам право воопшто не ме бива за праење теми и смислување наслови! Ама тоа мислам дека нема врска со форумот а кај форумот ме нервира тоа што неможам дали да си го сменам името :'(
Епа и јас еднаш вака избрзав и си го напраив boj4eee и после бескрајно си го мразев, па си напраив нов додека не собрав многу мислења.
-Незнам каде грешам што некои феминки погрешно ме сваќаат. ...ете сакав уште едно нешто да пишам и не ми текнува.
..шо неам време за да бидам доволно активна чак шо више коа сум активна сум па така баш активна ...ама коа не сум.....па ептем не сум
Што немам доволно време за седење на форум.Некогаш и ме мрзи да пишувам мислења,а некогаш и немам инспирација.