Што неможам да поминувам повеќе време, да се распишувам поопширно на посериозни теми. Вака, воглавно мислењата ми се кратки и создаваат слика за мене поразлична од вистинската.
Што се покажувам како лигушка некоја,а уствари не сум у никој случај таква. Што сум една од помалите,и не ни ми требаше да се закачам на феминава за да нервирам некој и да корнам живци на другите,ама ете,се заразив,и да сакам повеќе од недела не издржувам да не се уклучам.
Епа шо знам...убаво си е се.. мислам дека успеав да се претставам во вистинско светло. Не ми се допаѓа тоа што не можам да си го сменам никот другото е во ред .
Коректна сум кон сите , никого не сум навредила до сега ,ако можам да им помогнам ќе помогнам и мислам дека се претставив токму каква што сум. Единствено не ми се допаѓа мојот ник , но неможам да го сменам како и да е тоа е се во глобала.
Ме нервира тоа што немам многу време а понекогаш и инспирација да пишувам подолги мислења.Би сакала да можам повеќе време да поминувам на форумов и да си го разгледам целиот полека ама неможам.
Анти-талент сум да покажам каква сум.+ Има некои феминки едвај 20 мислења ,а сите ги заприметиле. Не ме бива и да отварам теми или да смилсувам наслови
Приметувам во последно време копирани мислења од други членови,па потпишани како сопствени.Па дури и мој пост фатив
Сум напишала нешта што не требало да ги напишам. И ми текнуваат добри теми кога не сум приклучена на интернет, а кога ќе се приклучам ги заборавам...
Кратко и јасно,што не ме бива за отворање нови теми,хахаха досега едвај отворив 3,од кои 1 опстојува а двете биле дупли и стартно заминаа во канта е па за 4 год присуство на форумов имам една тема,од мене втора тема очекувајте после наредните 4 години