Што никогаш да не нарачаме во одреден ресторан

Дискусија во 'Храна и пијалаци' започната од ludoto19, 17 септември 2016.

1. alena19

alena19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2016
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    325
    Поштаа , не идете таму никогаш кога сте гладни . Толку :puke:

На sparklie, Lella, IronLady и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Dabria

Dabria Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.226
    Лазања од Пошта. Worst decision of my life. :puke:

На Victorian, sofijanoka и Dust им се допаѓа ова.
  3. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Во Меџик порано беше многу убаво јадењето и секогаш чисто се, сега скоро е хаос женските од кујна и тие келнерките воедно се се пуштени коси, летоска порачав шопска и си јадам јас на ќерками маслинките ги сакаше и краставичките и бркам одгоре да ги извадам да и ги дадам и воедно си каснувам кога влакно ми се згади го извадов и го завиткав во салафетка за на крај да ја најдам по влакното таа што ја праела салата, и јапочекував ќерками да си дојади нејзиното и успат бркав со виљушката онака низ ваганчето кога уште влакна и ми дојде една нервоза и почекав да излези келнерката што ми го донесе тоа и јас викав, и и кажувам имаше влакно и има сеуште влакна , и таа агресивно вика влакна немаше ако не ти се бендисува оди си ми вика?! Ја цела прашалници и станав и на убав и мирен начин го викнав газдата му ја раскажувам ситуацијата и кажувам како реагира келнеркава и му вадам салфетката , и му кажав од влакново да си ја најди која е, и дека во Скопје скоро сите во објектите каде што се служи храна косите им се со капи , а некои фатени во репче, не рекламираат коси како тука, и му викам , и со кое право таа ми вика да си заминам ? Јас сум Гостин идам јадам си плаќам, чим си плаќам сакам чиста храна и добра услуга , не ме пишува на вересија па да ми се однесува вака , таа е келнерка работа за која зема плата , ако не и се допаѓа нека си напушти, и зеде газдата ме прекина рече извини многу и ми донесе нова салата и не ми ја наплатија

Слична случка после некоја недела , првин беа компири први сечени потоа на машинка друга форма само и таму влакно , и викнав женската од таму , и реков влакно има пак , само ги зеде ништо не рече, јас станав си заминав и одтогаш не сум отишла одбегнувам таму

Пред недела дена бев во Алфа прилепчани ја знаат добра слаткарница во чаршија, во фрижидерот имаеден плех форма на коцки разни бои , Горица ќерками ги јади плавите , за мене зедов друго , за неа плава коцка и јадиме си седиме муабет сето , сестрами дека бремена сакаше да проба , и вика па ова е расипано цел вкус на расипано и мириса и пробувам и јас никакво , ќерка почна да плачи дека и ја тргнавме јас и дадов моето и викнав келнер , ај пробај ја тортава и пробува и плукна во раката, викам оваа торта кога е правена? Вика јас госпоѓо денес прв ден ми е на работа незнам кој се задолжени јас сум само да служам, одам на шанкот и ја прашувам девојката и ми вика три четири дена , и викам моето дете ако не пробаше сестрами ќе добиеше затровање и после кој е крив? Крива ќе е мајката оти не го гледала детето а вас кој ќе ве казни? Ќе пријавам на инспекција и тие нека решат што тука , и на страната ќе означам со една звезда и ќе ја пишам случката да знаат сите, и почнаа немој те молам , се случува грешки правиме, и ја тргнаа тепсијата со тие коцки , и одам пак и обавезно ги прашувам од кога се слатките и да не биди како минатиот пат ги потсетувам да си знаат

На LollySky, 1209 и Antebellum им се допаѓа ова.
  4. 8petre8

8petre8 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2015
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    582
    Ројал Македонија бродот.Ко ќе порачаш денес,задутре ќе го добиеш тоа што не си го нарачал

На Animali, Summerlover, КикиМаус и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.713
    DejaVu, палачинка од оние шо ги печат на лице место. Тестото не беше добро испечено, имаше многу малку крем внатре, минимум чоколаден прелив одозгора и без шлаг.
    Не е ресторан, ама слично е, ланч-бар. :)

На KuklickaMoja, Lovelybaby<3, Soncence3 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.385
    Помфрит во Тренд во Сити Мол.
    Бурек во било кој Специјал.