јас никад не би облекла нешто животинско (тигар , змија) и истото од коментарот над мене , невистина евтино делува
Инспирирана од мои познанички кај кои ја видов комбинацијата, ќе кажам дека, никогаш не би облекла карирана кошула(црвено со бело),карирана сукна(црвено со бело),бордо хулахопки ,црвени чевли и ташна и црвена цветна марама Толку шаренило на едно место не би ставила на мене никогаш! Инспирирана исто така од моја познаничка (уверена дека е ,,модна икона,,) не би комбинирала летни парчиња со зимски парчиња облека! Пр.летно тенко розе фустанче на прерамки облечено врз дебело боди,па плус чизми, па зимско палто,па ми иде да вриснам од чудесната комбинација! Не би облекла патики на штикла, не би носела истовремено кратка сукња и длабоко деколте, не би облекла ,,минич,, а одоздола јасно да се гледат жардели (ваква мое само за пред дечко ми )
Крзно. Утепани лисици на врат. Тигрови или пак било какви савански дезени. Кошули со карнери и грофовски преден дел. Штикли со шпиц за убиство на околни минувачи. Џиш портокалово - ме ежи таа боја на облека. Топук чизма. Фармерки со шљокици, синџири и слични додатоци.
Никогаш, ама баш никогаш шпицеста штикла Маичка со голо стомаче....аууф...нејќам ни да видам некој со таква маичка.. Многу светки...никогаш..
Истооо...само би додала патика-штикла маичка со гол стомак Скроз светкава блуза Лакирани кондури - посебно не борди/темно љиљакови / црвени хулахопки у боја како црвена, жолта , бела, светло плава, светло зелена, борда./.....
Змиска кожа и змиски принт е нешто што не можам да го поднесам, исто многу големи крзна со пуфки што изгледаат како со мечка да си на грбот како и било што со многу циркони, монисти, светливи детали или не знам како да ги наречам, просто како новогодишна елка.... .....Исто, не ја сакам комбинацијата од типот црвена блуза и циклама пантолони или суќна,....Никако...
никогас не би облекла суќња со разголена маичка или пак некој шарен фустан и сандали со хулахопки...истото ази и за оние патики штикли и никогаш ама баш никогаш не би облекла било што кое има животински дезен
Дефинитивно не шпиц чевли, шалвари, шарени хеланки наместо пантолони (што е тренд во моментов како што гледам), прозирни маички под кои ти се гледа само прслукот, гумени чизми како тие што се за во подрум, пончо
никогаш не би облекла штикли со шпиц!! или да стаам пердуви на мене xD ко кокошка.. -.- и вакви многу мразам!
Нешто ептен светкаво никогаш не би облекла. Исто и панталони кои горе се тесни а доле широки, маичка со гол стомак, сандали со хулахопки, гумени чизми, штикли со шпиц.
не можам да носам ништо што има екстра големо деколте, гумени чизми и секако, се што има пулејќи на него.
Шалвари, тексас јакна или елек, старки, ѕвонести панталони или фармерки (+ што е премногу АУТ!), пошироки фармерки или панталони од бројот што го носам, намерно искинати фармерки на некои места, штикли шпиц, сандали со хулахопки ( ), мартинки, долги летни фустани до стапалата што те прават да изгледаш дебела, бремена ор ватевр, суќни до под колена, патики-штикли демек ( ), кожно палто до колена, блузи или фустани оние што имаат како круг кај што е гола плуќата однапред над градите и сигурно има уште
Гардероба, фризура, начин на шминкање...што ве нервира!!! Сигурно има некое парче гардероба, фризура, начин на шминкање.... што ужасно ве нервира и кога ќе го видите на некоја девојка си помислувате ’’Каде и е паметот?!’’ Тука кажете си го вашто мислење или оставете слика Се надевам нема никој да се навреди со темава... Ова се индивидуални мислења, она што мене ми се допаѓа, може на некоја друга феминка не и се допаѓа и обратно... ЛИчно неможам да поднесам шпиц кондури, комбинација од жолто и бело злато или сребро, шпицасти нокти, кога лакот на стапалата и на рацете се разликува... Што е тоа што вас ве вади од кожа?
Гардероба, фризура, начин на шминкање...што ве нервира!!! Во главно тоа, ако се сетам на уште нешто ке допишам