Сигурно и вас мајките ве учеле уште од мали дека не идат со отворени штикли. КОлку сака нека биде ин, мене не ми иде, неможам да се замислам со тоа у огледало.
Облека, чевли и сл. со животински принт-НЕ!! Саднали и хулахопки-НЕ! Облека ус тело-НЕ! Кратка сукња која ми е до пола задник-НЕ! Маичка со гол стомак-НЕ! Премногу бои на едно парче облека-НЕ!
Шпиц кондура или чизма-никогаш Сатенски кошули, сукњи, фустани, никогаш ( всушност има разлика од сатен до сатен, има еден што многу свети, е од тој никогаш) Мрежа хулахопки или чипкани- никогаш, премногу се провокативни и бидејќи сметам дека секоја девојка што и да облече во себе носи одреден степен на сексипил не и се потребни такви хулахопки Животински принт- никогаш, може само маичка или ташна, ама само едно а не од пети до глава во принт, а посебно мразам штикла или чизма Како и повеќето од вас сандалки со чорапи-никогаш Измешани стилови-никогаш
-Шпиц штикли, кога ги глеам моделите дома од порано се чудам како сме ги носеле сме немале ли огледала тогаш . - Од овие сега сандали ли што се ама затворени ко чизми. Знам дека сите ги носат и дека убаво изгледаат ама нема шанси такви да облечам на +40 степени. Се знае што е сандала што е чизма оваа и нивното вкрстување е ептен глупост -Од тие блузи и фустани цели што светкаат ко лампиони. Гледам по дискотеките некои облекуваат од тие фустани глумат гламур а мене мноооогу селско ми е посебно златни и сребрени такви ептен ми се кич. - И животински принтови ми се ептен сељачки. Посебно тигарски принт така к*рвинско ми изгледа нема ништо женствено во тоа
Шпиц чевли, хеланки наместо панталони, ѕвонарки, шалвари, нешто со гол стомак кое не е купач, римјанки.. Не ми текнува друго.
Па шалвари бидејки ми дејствуваат многу неженствено облека со многу циркони, шпиц, маички со гол стомак, Анимал принт, Чипкани блузи Ако ми текне нешто ќе додадам
Значи шалвари,и некоја блуза со сите можни бои на нејзе,добро знам јас имам откачен вкус(да се вртеш по мене кога искомбинирам нешто) но мислам никогаш не сум во стилот СЕ МИ БОЈЕ ЛЕПО СТОЈЕ
Дефинитивно не би облекла шпиц ,потоа анимален принт и толку сега за сега ми текнува ќе додадам уште нешто ако ми текни