Мртви животни на мене- крзна. Сребрена боја на гордероба иуххх. Овие скај-кожнени панталони, ух не. Тигрести, зебрести принтови.. Дречави салонки..
вака никогаш не би сеоблекла ја мразам оваа нијанса на розова боја особено ако станува збор за фустан- баш ми е за зечица и за ништо повеке бабска сукња и овие машко-да речеме женски чевли во кои никако неможам да се замислам во ваква рокерка од скај и во вакви 3/4 хеланки(овде ги додавам и оние светлуцавите, тигрести хеланки) во далматински фустан
Никогаш не би облекла кратка сукња или фустанче од кое се гледа чипкасти подвезици. Не би облекна сребрени или златни панталони, кожни панталони и раперски панталони. Не би облекла маички или фустани со шљокици, светки, пердуви, 438294239 монистра. Не би носела шнола-шеширче на глава Бела чизма па уште и на штикла, никако. Не би носела стартки и оксфордки, не се вклопуваат во мојот стил.
! :кожни панталони,претерано куси маички,сатенски краток фустан,штикли со шпиц,фустан со должина до глужд,сребрена јакна,чизми како горенаведените,сандали со чорапи,хулахопки со кратки панталони,патики со фустан...ова дефинитивно никогаш не би го носела.
Штикли со шпиц = Кратка маица = Животински принт = Нешто премногу розево или златно = Кожни панталони = Шалвари = има и други работи ама сега не ми текнуваат.
шпицести штикли,чевли,обувки што и да е http://www.google.mk/imgres?q=%D1%88%D0 ... 24&bih=677 Освен за по риба http://www.google.mk/imgres?q=%D0%B3%D1 ... 24&bih=677 и други работи ама сега само ова ми текнува
Блуза со гол стомак мрежасти хулахопки штикли/чевли/чизми со шпиц, освен оксфордките-би сакала да си купам некогаш ама нз дали ќе ми стојат дека сум ниска плетени чизми шо ги носат летоска боди широки фармерки ролка хеланки без туника а од боја.. незнам...
Мартинки-не дека не ми се убави туку едноставно никако не ми се вклопуваат во стилот Ѕвонарки- и да се вратат во мода,пак не би ги облекла Шпиц штикли
^ Искрено и мене мартинките многу ми се грди, особено ако ги носи женско. Ме потсеќаат на чевлине што ги носат бездомницине по филмовите (а и кај нас).
Дефинитивно,никогаш,ама баш никогаш не би облекла чизми -демек летни. Во сред лето да шетам со летни чизми-но сенсе. Па уште на боса нога,а ногата запурена..... Грев ,грев и за нозете и за луѓето околу ..... А ,да и гол стомак ,луѓе .....кога ќе видам женска со гол стомак ,мене ми се превртува стомакот,а не пак јас да го покажам.
Се пресмеав дефитнивно, мене ми се многу откачени, некоја добра маска за први април, би било ова Гледам многу се актуелни овие Угг, мене ми се како топлинки само малку повисоки, нот дефинитивно. И оние летни чизми, не ја гледам логиката на нив. Кожни пантолони, особено после мојата фобија, невер аген и Убаво си ги шртнале!
Шалвари! Блуза со гол стомак многу ефтино ми изгледа... Боди ( с’клет ме фаќа страшно од тоа ) Нешто што ги содржи златната и сребрената боја заедно.