Е ,и овие ,како за час по анатомија,како модел мускули и мускулно ткиво -Ајде медицинари ,кои мускули се најактивни при......
Шпиц чизма или кондурка, Летни чизми нозеве да неможам после да си ги домијам , блуза со гол стомак, минич од 20 цм кој ке ми го открива почетокот на задникот, фустани сатенски и кошули исто такви е тоа најмногу мразам, кошула сатен, запотена, убиство! Пааа мислам дека е тоа тоа, ако ми текне ке си допишам хиххиихи
Шалвари Шпиц штикли Never gonna happen! Маица со многу големо деколте или толку кратка да ми се гледа стомакот Сукња под колена или уште полошо 2 mm под гз Летни чизми Мречасти хулахопки Хеланки(посебно тие мускулестите)
Шпиц кондури, Мрежасти хулахопки, Сандали и чорапи, Маица цела со монистри, Сукња или фустанче до под гз, Преголемо деколте и мн др........
Мрежаста блуза , мрежасти хулахопкии , едноделен костим за капење , сандали со чорапи , балетанки и термо чорапии иииииии ................
Шпиц штикли, фустан или сукна до под колена (таа должина не ми стои воопшто), чизми до над колена на штикла
Не можам со точност да кажам, зошто модата се менува. Јас кога барав нешто по бутиците сите ми се смееа, кај бараш такво, а потоа дојде во мода и се преплавија сите продавници од истото. Пр. Шпиц чевлите не ги сакам, ама имам дома, ако се вратат во мода, да сум во првите кои ќе облечат. А, никогаш не би облекла нешто со животински принтови. Отсекогаш ми било кичесто и ефтино.
било што сомотно.. одвратен ми е матријалот топлело..абе да замрзнам такво на мене не... друго сандали со чорапи било какви од тие фустаните цели шо светат со шљокици и мониста ужасија.. и не би облекла кошула или сако со потпунки ужасно ми одат на живци ко робот ..боже мој...
Се согласувам со girl.23, модата може пак да се врати и да почнат пак да се носат ѕвонарки или шпиц или што и да било, затоа нема да речам никогаш, туку сега. Сега, не би облекла тигреста облека-многу ефтин ми делува некако, шпиц, ѕвонарки, фармерки што се широки доле, тие новите модели на штикли што излегоа со широка и дебела штикла.
па сега како што мислам никогаш не би облекла нешто со животински принт,долги фустани и премногу кратки сукни
Не би ги облекла оние летнине чизми, па каков тренд се тие?! Чизми се знае, се носат во зима или есен кога е ладно, а не ќе носиме чизми со дупки на сред лето Не би облекла шпиц штикли, одвратни ми се! Не би облекла ни анимал принт, ужасно се осеќам кога помислувам да носам такво нешто