Тие шалварите што ги носат. Ама баш ништо женствено не гледам во нив, поарно во партали да сум. Шпиц штикливе никогаш. Тие патика-штикла глупостите. Анимал принт, поготово панталони такви. Ужас! Кожни панталони. Чизми во лето. Ѕвонарки, ама ни накрај памет пак, откога беа во мода кога бев 4-5 одд. Штикли 20ка.
Никогаш не би облекла кратко тесно фустанче кое "слика",и таков шорц исто така,потоа шалвари,штикли со дебела платформа и дебела штикла,не би ставила венчиња со пердуви и мрежички на глава жими се,страшно ме иритира тоа,потоа огромни очила со црна рамка без диоптер-фуј...
.. гумени чизми. Одвратни ми се. Спојлер .. шпиц кондури. Класика. Ретко кој ги сака. Спојлер .. анимал принт. И во друга тема сум кажала и тука ќе кажам. Многу ефтино изгледа. Еве баш вака: Спојлер .. ѕвонарки. Гледам во мода се враќаат. Спојлер
Комбинација на неколку АНИМАЛ принтови : како на пример зебра + леопард ! Особено ми е одвратно кога ќе видам некоја од глава до пети облечена во тоа. Леопард принт само во аксесоари и толку другото не ! И тоа не во оваа сезона. Пред некој ден една девојка носеше едни зебрасти хеланки со маичка со тигар во леопард анимал принт и зебра штикли од Аванти Мислиш од ЗОО избегала.
Бели чизми.Или бели штикли.Не знам зошто, никако не би облекла ма колку сака нека се модерни.Ко за невести ми е некако. Летни чизми.НИКОГАШ! Шарени цветни шалвари.Или воопшто било какви шалвари. Од тие скај(ала кожени) хеланки. Асиметричен фустан или сукња. Долга boho сукња + апостолки.Ту мач хипи. And the last but not the least:Зебра принт штикли.Е ова ти е дно дна.Многу евтино ми игледаат.
фустан или сукња со патики ! или беби дол и така да се шетам ко некои низ град -.- чорапи со сандали и не ми текнува уште ...
Оние шарени со ситни цветови, широки горе, доле тесни, наизглед како пижама - ПАНТАЛОНИ. 90% од девојките и жените во градов ги носат.
гумени чизми,бунда,3/4 пантолони,жолти фустани,цветни шалвари,ниски патики со високи чорапи бљак,танга бели бикини и то
шпицести чевли со високи потпетици или со животински принт, мрежести хулахопки, мини сукња со високи чизми (многу евтино и мизерно изгледа), танга бикини , плетени летни чизми (ептен глупаво) :roll:
бунда бели чизми,кондури.... шпицести штикли фустан или суќна со патики мрежасти хулахопки фармерица и апостолки