- Парчиња од вистинско крзно - Шарени шалвари шо го преплавија градов, значи одвратни се - Било какви шалвари, оние шо се како смкнат и по*акан од позади - Стартки, особено на штикла и во шпиц варијанта - Дезен со лептири или тетки преку целата блуза или фустан - Кошула, сукња, блуза од гужван материјал - кич! - Било што од сатен или шљокици - Гумени чизми - Јети (UGG) чизми - Летни плетени чизми WTF? - Бели скај чевли, особено скај чизми со црн патент Ова не би носела од тоа што е "актуелно" сега, инаку сигурно има уште...
[/b]Крзно[/b] - било какво,грозно е. Шпиц штикли - неможам ни да гледам а не да облечам. Штикли и тренерки - и тоа чудо го видов,и криво ми е што го видов! Мрежести хулахопки - грозно. Наочари ролетни - ужас на векот. Кожни панталони или оние САТЕНСКИ - самото по себе си зборува.. Сатенски или чипкасти кошули.. - едноставно грозно..
Веројатно сум една од ретките, ако не и единствената што не и се допаѓа колор блок манијава, посебно на штикли. Прво, не сакам толку неонски бои што бодат очи. Не ми е женствено и пријатно за око. А второ, може ќе му дадев шанса ако секоја девојка низ град и во секоја продавница немаше вакво нешто. А уште полошо е што ретко кој знае да искомбинира. Ужас! Конкретно:
шарени шалвари(со цветчиња) што го преплавија градот... мрежести хулахопки... грозно шпиц штикли грозноз а гледање а ен па носење сомотни панталони ѕвонарки
Летни чизми по грозно нештоо нема бљак ко милето од пред телевизор да го закачиле на нозе Анимал принт делува евтино ...
Шпиц штикли, облека од животинско крзно, мрежести хулахопки, штикли од оние што се како патики, сатенски фустани, нешто сребрено или златно... бљак!
Некоа кратка блузичкаа шо ке ми се гледа стомачето Нешто светкавоо, со мониста, со светки, со огромни цветови... Шпиц штикли Такви некои глупости...
Шпицасти штикли, папучи, балетанки и секакков вид шпицасти кондури Летни чизми Топуци Ѕвонарки Широки фармерки
Добро познатите "гламурозни" шљокици,шпиц чевли,ѕвонарки,билошто сошиено од полиестер,шарени и гломазни патики
Купачи, маици, марами, фармерки, гаки со американско знаме или знаме на Велика Британија. Добро што е со луѓево искрено се прашувам? Зашто би носела нешто со знамето на најшупачката држава?! Па дури и да ги сакам САД или ВБ, зашто по ѓаволите ќе носам нешто со нивно знаме?! Ако сум љубител на знамиња, зашто не тогаш нешто со македонското?! Стварно ме занима од кај к*р излезе оваа мода. И ми иде на сите што носат нешто такво да им повратам врз фамозното парче облека на кое им е испринтано знамето.
Шпиц чевли! Се може да дојде во варијанта со некоја комбинација па и да се скрие, ама ова не! Отсекогаш сум ги мразела, и ужасни ми се, како скии. Бљак!
Шпиц чевли.Ама никогаш, никогаш. Најгадна работа бе. И да, и балетанки никогаш не би облекла, не дека не ми се убави, туку едноставно неможам ни 100 метри да изодам со нив. Нозете ме болат многу, а зошо незнам
Никад не би облекла кратка сукња-минич хмм..никад розево или црвено,маици во кои се гледа стомакот-Не Никако! и други работи,али не ми текнуваат во моментот..