Никогаш не би облекла шпиц кондура,бели сандали чизми било шо само не бело,облека со зебраст принт тигрест,кожни сукњи панталони,сандали со чорапи,светлуцави парчиња облека панталони со фалти тоа ми текнува сеа за сеа
Било што, со било какви животински дезени, кожнени фустани, суќњи, мантили,хеланки , големо деколте, било кој вид на чевли и ташни во неонски боии, црн лак ( иако не е облека хаха ), оние марами за на глава, мува - очила, фустанче што е потполно само до под задникот се почесто гледам такви фустанчиња низ градов и што е најжално ги купуваат , чизми на штикла над колната ...тоа ми текнува во моментов !
Шпицонки , нешто црвено или жолто, анимал принт, долги обетки, мува очила, ролка, има уште ама не ми текнува
Секогаш велам никогаш не вели никогаш.Но јас на пример не би облекла шалвари,едноставно колку и да се удобни не се мој вкус,исто и ептен шпицести обувки....Сепак секој има свој вкус
Никогаш не би облекла нешто светкаво. Кога ќе видам некој како носи цела светкава мајчка или фустан, а уште полошо и панталони ми се гади, како подвижна диско топка! А и маичките од стилот само со натпис TRN, Mango, CLP.. Ужас! ilent:
Розева кошула,шпицасти кондури ,бело одело (општо светла боја ) , сомотен материјал на гардеробата,тесни фармерки ,безвезе наочари од 200 ден (поради квалитетот очите се расипуваат),........
Кожени панталони Ѕвонарки Бели кожени чизми Карирано Шпиц штикла the list goes on... Многу сум прибирлива јас,уште од мала. Никогаш неможам да носам неубава облека,неискомбинирана итн итн..
ете овие нитните што се популарни тоолку ме иритираат значи незнам.. почнаа да ги ставаат на се и сешто. Кај и да видиш чанта со нитни, чевли со нитни, палта со нитни, фармерки со нитни дали само мене ме нервираат? изгледа да!