Бермуди, многу кратка сукња, шпиц штикла, мрежасти хулахопки, летни чизми, сандали со чорапи (а со тенки хулахопки можеби ако хулахопките се кафени) Ако ми текне друго ќе напишам пак.
Шпиц штикли, хеланки од оние со животинска шара (јас ги викам мачкица-тигрица ), кожни чизми.. Знам прибирлива душа сум,.. Затоа и кога мајка ми оде да купува нешто за облека не ме носе мене.
Кожни панталони ( иако се сега голем хит) Мрежести хулахопки Шпиц чевли Сатенски фустани Бели чизми Облека со светки Шарен летен фустан со ролка ( не знам зошто ама мн ја прават комбинацијата ) Корсет долна облека за излегување само на него ( и ова го имам видено ) И минич во кој ми се гледа газот ако се наведнам ....
не би облекла некоја микро суќна и корсет некој да пука на мене, нкогу ми е одвратно тоа не знам како можат некои така да се облакаат, едноставно облечи се пристојно и превлекувај внимание на некој друг начин, симпл.
Никој нема да ме види облечена во сатен или слични светлуцави материјали во стилот на турбо фолк пејачка, но светкаво во стилот на Ели Сааб би облекла, каде каде има разлика во квалитетот на материјалот и моделот на креациите, толку се нежни и убави, понатаму мразам мрежа хулахопки, бели крзнени бунди, оние кошулите со 3 реда карнери и материјалот што се прелива ги имаше насекаде до пред некое време....многу работи има
Хммммм... Видов баш вчера едно девојче носеше штикли со дебели чорапи Не би носела ништо кожно ниту пак со крзно иии пре свечени фустани ... мрзаам блузи со ролки и тоа за сеа