Крзно; тиграсти, пантерски и други енимал принтови; не знам од која причина ама едноставно се ежам на бели скај чизми во комбинација со бела скај ташна; неусогласени бои; дреч розеви или билокакви розеви ствари; кондури со триста тракатанци исполепени; шарени принтани маици, или едноставно маици на кои со огромни букви е напишана марката; тесни припиени фустани па и уште кратки ако се до под г’з; тенка хулахопка летно време поготово ако не е погодена бојата или ако е некоја „жљ“ месо боја па ептен се познава Веројатно ова е се, друго не ми текнува, во секој случај ги набројав тие работи што ми се лично најкатастрофа и никогаш не би ги облекла.
Фустанчиња како овие горе бљак ми изгледаат премногу ,,ефтино,, и селски.Баш кич! Бели скај чизми и бела скај ташна крзно и анимал принт мајци или блузи со многу шаренило и цветови вакви наберени маички или фустанчиња хеланки со чипка доле
Сега ги читав трендовите за оваа есен и зима, и НЕМА ШАНСИ да облечам отворена штикла со чорапа!!! А и за хеланките горе со чипка- ужасно!
tendzere plav svile fustan bljaaaaaakk... metalik helanki u nekoja drec boja... onie konduri u maski stil bas denes gi citav vo novata statija, spic stikli, saren duks i sarena maica, farmerki i texas jakna... [mod-kirilica:3ni097ur][/mod-kirilica:3ni097ur]
Хм, па и досега не сум ги облекла нит купила следниве работи: жолто, било што, мразам жолта боја, освен на цвеќе , крзо, аууу, се ежам од такво бе , па после не би облекла шпиц чевли за клоци мавање , штикла од 10 цм нагоре ...има уште, не ми текнува сега.
Шпиц штикла Вакви панталони со висок струк и широки истовремено. Анимал принт...ме потсеќа некако не кафански певаљки Маици со рандом бројки и лигава женска што се криви по целата блуза. Kарирани чуда Златни ланци дебели колку еден прст... Овие чуда овде на форумов првпат ги видов,ама никогаш вакво нешто не би облекла...
Modata se menuva premnogu brzo i ima situacii koga nesto sto sum go kupila lani , ovaa godina da se cudam kako sum mozela......no nikogas nema da oblecam helanki so bluza da mi se gleda zadnikot,prozirni helanki,od oni bluzine gore siroki so siroki rakavi a od polovinata do zadnikot tesni........se sto e lilakovo,portokalovo,maslinasto zeleno,svetlo rozevo i nebesno plavo-NIKOGAS......topuci,svileni hulahopki,dolg kaput,bunda......i mnogu dr raboti [mod-kirilica:uw4oocrc][/mod-kirilica:uw4oocrc]
- светкави хеланки....оние како латекс што се - чизми кои се само на прстите отворени - не би носела кратки маички со гол стомак - хеланки до колена - патика на штикла - шалвари со кутелот до земја - хеланки со чипка на крајот *иначе сега во мода ќе бидат штикли со шпиц ама не многу голем....некој вид на затапен шпиц а гледам повеќето несакате да носите
- гол стомак - кратка суња + голо стомаче - хеланки со чипка доле (како што веќе е спомнато погоре) - шпиц обувки - чизми до под колена - плишани панталони - панталони со вииииисок струк и некои си ѕвонарки - кломпи (гледам оваа есен се модерни, ама модифицирани... бљак) - некои сељачки парчиња и кичести (знаете кои се тие) -................... не ми текнува друго инаку ептен сум прибирлива за облека, како и за храна
- Кратка блуза со гол стомак, шалвари, ѕвонарки или широки панталони, карирани панталони или блуза никогаш не би облекла хеланка ( Ама само хеланки и нешти не ти го покрива задникот ) никогаш не би облекла МАНИЈА патики оние што не се стегаат, панталони со висок струк, тренерки и штикла, некои прешарени маици...и повеќе не ми текнува.
Веќе напишав ама сега морам да додадам нешто: НИКОГАШ не би носела штикли на фкултет!!!! И не разбирам зошто девојчињата носат??!?!
ne bi oblekla ekstra kratka suknja ne bi oblekla tigresti helanki odvratno ne bi nosela lakovani konduri i modata kaj nas denes e katarstrova devojcinjava koga ke gi vidam kako se oblekuvaat me potcekaat na ............... od pred mtv so cena niv. [mod-kirilica:2vrdk7w2][/mod-kirilica:2vrdk7w2]