Јас во ова би се чуствувала како жирафа.Гледам сега тренд стана да се носат вакви хеланки/панталони но јас не би се осмелила.Кошула или мајца можеби но панталони нема шанси.
не би облекла нешто розово(целосно розово),животински принт,облека и чевли во жолта,зелена,портокалова боја,кратки фустани(пошто сум висока и во него се чувствувам ко курва извинете на речникот) иии на кратки пантолончиња да облечам хулахопки или чорапи до колена,не едноставно не.
Никогаш не би облекла: -Долг фустан бидејки не ми стои,јас сум ниска. -Премногу кратко здолниште. -Маица со гол стомак. -Фустан со патики како комбинација никогаш,навистина на ништо не личи. -Широки маици/блузи/пантолини/фармерки....
-Облека со животински принт -Шпиц штикли -Маичка со која ќе ми се гледа стомакот -Мини суќна -Шалвари -Мрежести ракавици -Сандали со дебели чорапи Толку ми текнува сега за сега ако ми текне уште нешто ќе допишам
Не би облекла ама баш НИКОГАШ: -Хеланки со животински принт. -Кратки сукњи (и онака никогаш не носам). -Фустан со патики, едноставно воопшто не ми се допаѓа. Има една кај мене живее постојано така се облака. Кај тоа па и се на неа е во различна боја. -Облека со сите бои на неа пр. зелени фармерки, црвена маица, розеви патики, виолетово ланче итн. -Премногу отворени маици однапред, не се чувствувам убаво во нив. Тоа е засега, ако ми текне уште нешто ќе допишам.
не би ги облекла оние палта и хеланки(панталони),маици на риги што се носат сега црно бело се осеќам во нив како затвореник(од србија)
Хеланки на риги. Од оние црно - белите. Прво: затоа што се грди Второ: лошо стојат Трето: сите ги имаат Пред некој ден видов една девојка, такви хеланки носеше. Нозете заради хеланките изгледаа дека и се криви. А замислете да има малце криви нозе, па тогаш каков ефект се добива
Никогаш не би облеклаЧ Проѕирна или чипкана блуза - а одоздола само прслук. Куси панталони - гашти (се надевам да не дојдат на мода, оние кога четвртина од газот е надвор, како купачи). Панталони/хеланки со линии. Кошула со бебешка јака. Општо нешто со чипка. Високи чизми до колена.
Фустан од (лош) сатен . Посебно ! И колку и да е убав моделот на фустанот јас бегам од сатенот како од ѓаволот. Ептен ретко да видам убав квалитетен сатен во Македонија. А постои некаде, признавам.
никогаш шарени хеланки Прозирна блуза Ептен кратки пантолчиња или сукња...останатото може прилично скоро се