НИКОГАШ!!! -тигресто -козни хеланки или корсет -фустан/сукња до под колена -каубојски чизми(имало уште такви на светов без навреда ако некој носи)
-Кожни хеланки - тигресто/леопардско/змиско и остали животни - цел фустан сатен - од оние светкавите блузи, или цели со нитни/шлокици - високи чизми со врвци позади
Никогаш не би облекла: 1. Animal print (Освен чевлички) 2. Хеланки со прекратка блузичка. 3. Спортски патики со посвечен фустан. 4. Облека од лош материјал. 5. Тренерки со балетанки. 6. Сандали со чорапчиња, хулахопки. 7. Месо боја хулахопки. 8. Повеќе neon бои. 9. Плик ташничка со фармерки или поспортска комбинација. ...
Бунда, од оние кратките. Поготово не бела еј-кеј-еј невестинска. Не би сакала да се чувствувам како персиско маче некогаш. Не ми се допаѓа како стојат, не ми се допаѓаат зашто се такви препуфкасти и никогаш, ама баш никогаш не би облекла. А кога ќе се присетам колку само девојчиња сум видела со вакви на излегување. Ако бе, носете си, јас не би - ниту кратка, ниту долга. Никаква.
Лејди Гага Инаку јас никогаш не би носела кратка сукња,тигрести хеланки(имам дома тетка ми ми ги купи -.- и само за низ дома ги носам а надвор јок никогашш),хеланки со кратка блуза,маичка со гол стомак,фармерки со висок струк до под гради,куси пантолони со хулахопки