Никогаш ама никогаш не би облекла сандали. Патики со скриена штикла. Светкава облека. (Мислам на вакви
Животинско крзно, облека и обувки од кожа.. мрежести хулахопки, хеланки со краток џемпер, маица и сл., облека во многу бои... списокот е долг...
на римјанки сандали незнам како ги викате било каков ви чорапа па не ми се допаѓа и никогаш не би облекла и кога ќе видам некоја вака одма почнувам со прекорување уште ако ми изгледа антипатично крај ) !!
Обувки од животинска кожа, капут од животинско крзно, сандали, кломпи, суќна како балон, еспадрилки и тоа е тоа... Мислам...
Не би носела шалвари и премногу шарени хеланки или панталони, исто и оние UGG чизми не ги сакам, изгледаат како домашни топлинки. Од бои не ги сакам топлите бои - црвена, жолта и портокалова, некако многу ми дречат.
Crop Top! Ма, не знам какви стомачни мускули да имам никогаш не би го облекла тоа чудо! А, што е најтрагично се' почесто сум сведок дека го носат девојки со еден тон сало на стомакот, а на оние со стомачните мускули истиот им е дел само од аутфитот за во сала за вежбање!