хехе долг список имам .Прво ,никогаш нешто од животинска кожа,премногу цветно ,со многу амблеми или џиџена боја , минич до под газ,блуза со големо деколте-невкусно и да,ништо во розева боја
Кожни хеланки (оние сега што се носат) , и не само хеланки , туку и се што е од кожа. Зебрасти , леопардски хеланки .. премногу кратко .. нешто со премногу светки гумени чизми (од оние високите) Има и други ..ама не ми текнува во моментов
Никогаш ама никогаш не би облекла хеланки со животински принт Има уште неколку работи амаа у моментов не ми текнува...
никогаш не би облекла ролка или нешто премногу затворено што ме дави, ниту кошула со набори,сукња до под-колената,штикли со плута
Не би облекла препрепредолга суќна, онаа шо е до пети. Не би облекла и 25 центиметарска штикла, цветни панталони, разголени блузи...
Што сте се запнале за шпиц штикла, сакате да кажете дека не би носеле вакви штикли пример Патем не би облекла ништо што не ми стои добро, што открива повеќе од што покрива, што ми ги оцртува сите дебелки делови, нешто што до под газ и сл.