Римјанки,шалвари,никогаш не би се шминкала со драчливи бои,хеланки какви и да се онака за шетање нема шанса никогаш тоа да се случи,штикли шпиц,некоја облека со лондон или америка знаме одвратни ми се,анимал принт,нешто во стил на лејди гага и толку ми текнува сега
Анимал принт хеланки, одвратни ми се ,толку ми изгледаат ефтино.. Ии кожни јакни демек, од некој си ефтин скај па уште и одозгора цели изгужвани
Шалвари, чевли со висока пета,шпиц штикли,ништо со дречливи бои,гез разлика дали е тоа шминка или облека,старински бои исто така,сандали и чорапи комбинација-не,прекратки и предеколтирани маици-не,сукња до под колената или долга сукња-не,мрежести чорапи-не.И секако нешто пренакитено или пресветкаво или болерата што ги кажа Ози,нешто што ме прави покрупна.
Шалвари, дречлива облека со многу светки и секакви дрангулии и посебно оние што ги ставија erica и makedonkamak погоре
Незнам дали само мене ми стои грдо,но воопшто не ми се допаѓа кога ќе видам шалвари со штикли или високи сандали на полна пета,нели во шалвари треба да се осеќаш удобно,зошто толку висока потпетица тогаш,никогаш не би се облекла така
анимал принт, чорапи или хулахопки во комбинација со сандали, нешто премногу светкаво или кичесто, фустани со шлиц до стомак и тоа ми текнува сега