Ништо од она горенаведеното не ми изгледа толку страшко за да повраќате на секое. Не би облекла и невкусно ми изгледаат куси фармерки кои го откриваат половина газ. Се изнагледав газови летово. Седнуваш да пиеш кафе и оп газ пред тебе... Во ред е на плажа ама не и по трговски центри и ресторани
Ништо што изгледа невкусно, чевли со огромни платформи, искинати фармерки, хеланки со анимал принт, облека во неонски бои - не сакам да дречам оддалеку...
Хеланки алишта со анимал принт .. летни чизми комбинирани со кратки панталони сатенски панталони и палто бела кошула
neznam dali pamtite od friends serijata koga ross oblekuva kozni pantaloni hahahahahah znaciiiiiiiiiiiiiiii toa nikako ne bi go obleka bas kako na klipot odi ross u wc lesno se soblaka i koa doaga moment da gi potkrene koznite pantalni tolku mu se prilepeni i ispoteni sooo sam se udira u faca dok gi tegne za da gi oblece ahahhahaha
hahahahahaha takaa? HAHAHA ZNACI NEZNAM KOLKU PATI DA JA GLEDAM VOOPSTO SERIJAVA SE UTEPUVAM OD SMEENJE A DELOT KOA SE JAVUVA NA JOEY AJAAJ I KOA MU Vika stavi pudra ili... mleko za telo HAHAHAHAHAHAH
- хеланки анимал принт - нешто кожно - премногу искинати фармерки - светликава облека - нешто од сатен - патика-штикла