Шалвари и патика-штикла во комбинација Иако обожавам хеланки еднобојни или со цветни дезени,спротивно на тоа никогаш не би облекла со леопард или тигар принт хеланка,поо кој кичерај
Шалвари ама тие што се спуштени до колена, со низок струк (знаете какви) Патики на полна пета, НИКОГАШ! Боса да одам, не би носела такво нешто. Пантолони со плави, жолти, црвени трендафили, цвеќиња Хеланки со животински принт Сатенски розеви, сини, зелени фустани, со монисти, камења, бисери и друг вид кичерај.
Од актуелниве трендови не би облекла: - кроп топ- треба со закон да се забрани, особено за полничките девојки кои за жал немаат сенс што значи облекување пријатно за око. Не би да навредам никого, но секој треба да има реална слика за себе, како изгледа, колку има, што не треба... - патики на полна пета- или сакам патики или сакам високи потпетици, комбинацијата е смешна. - ѕвонарки- ги носев како мала и гледам пак се враќа истата мода, но со овој памет нема да ги облечам повторно - хеланки, маици, дуксери, марами, долна облека или било што со анимал принт.
Хеланки за било кое место што не вклучува спортски активности, штикли на висока платформа, градник со силиконски прерамки и се` што е премногу кратко и повеќе открива отколку што покрива.
Никогаш не би облекла штикла на платформа, рамбовка, ѕвонарки, шалвари, хеланки со животински принт, летни чизми..
Дојдов да го пишам истово. Не знам какви стомачни да имам, толку ми делува невкусно, недамски и лошо, просто немам зборови. Особено на години кога треба да градиш стил. Кроп топ и гол стомак над 20 и некоја година е одлика на немање стил и осет, да не речам евтино и очајно. Помали девојченца нека си тераат.
Никогаш не би облекла тренерки и обетки ептен наџиџани како за некоја свечена пригода (ima edna takva poznavam )
Tigrest print Dolgi shiroki zdolnishta, ma opshto dolgi zdolnishta ne sakam Chipka prifakjam samo na dolen vesh Onaa moda shto ja iskopaa od 60-te na fustani so goli race, a bez dekolte, i opshto fustan shto lichi na obichna bluza u goren del Koshuli bez rakavi Tetkinski koshuli so okoluvratnik ili kako i da se vika Obleka shto izgleda evtino, likri i takvi chuda Nikad ne bi se oblekla konzervativno od glava do peti Nikad ne bi idela nadjidjana bez usul so povekje parchinja nakit ili bizhuterijа. Salonki so otvoren prst ne sakam. Baletanki. Stojat dobro samo na devojki visoki okolu 180, a jas sum sredna visina, taka da, ne se za mene I ushte mnogu drugi raboti shto ne mi teknuvaat vo momentov.