Се што има тигрест принт. Ѕвонарки (иако се враќаат во мода и тоа на големо) Патики со полна пета. Градник со силиконски прерамки и летни чизми.
Nisto od ovo takodje, plus bi dodala: Krznen elek, Farmerki ispran teksas dezen, Ovie kondurcinja sto se sega demek vo moda, ramni na spic, uzas Platneni paticinja itn.. Tolku mi teknuva
Патики на полна пета. Ужас. Посебно оние накинџурените со светки и што уште не. Подобро боса ќе одам.
Први на список се патики на полна пета! Бљак. Всушност и се друго на полна пета. Ѕвонарки. Хеланки со тигрест принт. Крзнена бунда. Не ми текнува друго во моментов.
Бели чизми. Бела салонка да али чизма... одвратно. Пример овие од Шанел: За високи па да не збориме. На исто ниво ми се со летните чизми. Природно крзно никогаш! И тигрести работи не, освен марама. Леле да и патики на полна пета - преселско.
Може да наброите нешто што се носи моментално (што е на мода, што сите го носат) а вие никогаш не би го облекле?
Шпиц штикли,болеро,куси маички,проѕирни маички,анимал принт,мини сукњи,скроз долги фустани,многу кратки фустани,ролки,кошули.
На овие работи би додала фустан или туника што се врзуваа од напред, не е фустан на преклоп, туку нешто како тој што еднаш го носеше Карлеуша на Ѕвездите на Гранд.
Оние летнине чизми поголема утка од тоа немаа направено тој што ги измислил (според мене ) зебраст принт,бела чизма,штикла што и да е не изгледа убаво некако ефтино личи,мрежасти хулахопки,ѕвонарки,војнички панталони иако сега пак нешто во мода се враќаат.
Не бисакала да облечам корсет,отворени штикли,патики на плута(безврска ми се,па уште и со синџири,копчиња,нитни..)полнет градник,штикли со многу оштар шпиц,проѕирни блузички,и никако ЦВЕТНИ ХЕЛАНКИ ВО ЈАНУАРИ НА СНЕГ!!!И плус тоа кренати до уши!
Чизми што се носат преку лето Ѕвонарки Било што со тигрест принт Патики со полна пета(така ако се викаат) Шпицасти балетанки
Се обидувам да не им судам на луѓето на прв поглед, ама го кршам тоа правило кога ќе видам некој со овие плетени „летни чизми“