Мхм. Или оваа патика. Сѐ што вришти скап брендинг, т.е. блузата, мајцата ако е подвижна реклама it's a no from ne. Овој стил пример... Или CK jeans, или Hilfiger да се гледа од авион.
Смарт часовник, Пандора алка, блузи со карнери на рамената и вакви (И уште многу други работи) И не би носела ништо што општо не ми стои и одговара на фигурата + косата + тенот
Kрзно(вистинско),зебра принт хеланки и се со тој принт,ужас...и оние Crocs мислам се викаа-тие влечките со дупчиња,колку се безвеза мајкооооо...
Oвие онака изгледаат ефтино и неубаво, ама со блузон, подолга блуза плетена или било каква, одлични би биле.
Кожни панталони; светкава јакна; прекратка јакна; патики со подигната пета; пандора алка; оние грубите мокасини, како се викаа...
Не би можела да шетам со нешто мртво на мене,нешто што некогаш било живо...Одвратна ми е самата помислаКо да го убиле за јас да го ставам на менеСтрашно!
ne bi sarenila, seedno dali e animal print ili cvekinja sto i da e,spic stikli ne tie klasicnite tuku tie epten dolgi napred uf sto mi se grdi, na platformi i posebno mi se grdi tie racni izrabotki nakit, bizuterija od glina nesto,ili pleteni i sl (neka me izvini nekoja ako izrabotuva) , potoa tie pletenite torbi i tasnicinja, novcanici, navlaki za mobilni svasta po fb sto nudat pa do pleteni kupakji bljak, ne sakam svetkava obleka sosljokici, bisercinja po nea i tie sirokite sareni dzemperi so kopcinja ko za baba sto veke so godini gi nosat , pantaloni/farmerki so dzebovi od strana kargo kako gi vikaa i uste mnogu