1. Скинати фармерки 2. Кроп Топ 3. Принтови(било какви) 4. Патики со полна пета 5. Крзно 6. Прилепени и набрани фустани 7. Силни или флуоросцентни бои(розово зелено) 8. Жолта или окер боја 9. Длабоко деколте 10. Минич
- Животински принт - многу сум оштетена од години принудно гледање звезде гранда со тато и мама. - кожни панталони - не одат со широко бутче едноставно. - високи чизми - again, не одат со широки листови и релативно кратки нозе. - нешто жолто или портокалово - не ми стојат на мојот ладен тен. - кратки сукњи - I feel too exposed. Не можам да се наведнам на пр. - oversized работи - прават да имам мала глава а широко тело. И многу други работи, пребирлива сум ептен.
1.Облека со анимал принт колку и да е модерна никогаш не би облекла. 2.Mom jeans,нема да ми стојат убаво. 3.Штикли на платформа 4.Кроп топ 5.Хулахопки со бисерен сјај 7.Капа со крзно 8.Туника и хеланки 9.Штикли и чорапи комбинација 10.Карирани панталони или хеланки
Природно крзно, бунда, капут или што и да е. Колку раскошно, елегантно и дамски да изгледа, никад не би облекла Панталони, фармерки, сукњи со низок струк Прешарени колоритни кошули, блузи, фустани посебно со цветен дезен Или не дај Боже вакви Плисирани сукњи со дезен особено Карирани кошули како чаршав за на маса Посебно ги мразам овие ситно карираните работи, што и да е било која облека, ми се мати памет од ефектот на дезенот Вакви некои грди (според мене) сандали и папучи со ремчиња Плишани тренерки и пижами. Самиот материјал ми е иритантен. Многу ствари дефинитивно не би носела, а прашањето е што би носела уствари..
Тие едни нови штикли шо ги има насекаде сега, со шпиц напред а назад со гола пета. Бљак. Па видов на едно место дека ги рекламираат со чорапи
Кошула со карнери на јаката и воопшто кафеава кошула и костум. Шарена кошула исто така, бунда, скинани фармерки, кожени хеланки и крзно.
Кожа и имитации на кожа, не сум фан на кожа. Бунди и други крзна. Полиестер Бела маичка под кошула, бљак. Хулахопки, поготово на скијање, ве молам, претопло ми е. Спидо гаќи Џинс/Фармерки/Било што слично со сина/темно-сина/црна боја.