сиво фустанче ама зошто многу е отворено одоздола носев црна кошула со руска крагничка, црни хулахопки со сиви вертикални линии, црни чизми, црна ташна со сива шара и сиво мантилче.
Ааааа,што убаво сите дотерани А јас пак како сраснати овие беливе тренерчиња на мене цееееел ден.И само се пазам како да не ги извалкам Ама чорапчињата,три пати ги сменав сабјле тегет со црвени цветчиња,па розеви,сега си носам пак сини ама посветли.Е па три пати се изводенив на суво,што да правам ops:
ne nesto bas proletno ali sepak ok siroki kafeavi farmerki kafeava bluza lilavi corapi i to naopaku gi imav klaeno od brzanje i crno kozno
Море темавааа........ никој не пишал. Ц ц ц ц. Да види бејбикети ќе се жали дека само таа пишувала тука Па еве, за да не биде така, јас да си кажам што си носев денес: Кафеава ролка Црвено џемперче-фустанче на широки прерамки Фармерки Црвени старки Црвени цветни обетки Реј Бен очила за сонце со темно-зелени стакла Црвеникаво ташниче со цветчиња и со долга прерамка
Прв пат годинава блуза со кратки ракави. И немој да ме карате ilent: работев ми беше жешко! И тренерки, и едно саат време капче на глава, да ги скријам образиве оти баба Марта ќе ми ги вжари.
preku den temni farmerki belo maice nad beloto maice bezova bluza so kusi i crno kozno a vecerva crni pantoloni portokaleva bluza i crna tunika beli paticinja i crno kozno onaka opusteno vrkaj
Комбинацијава за по дома : Црна блуза Сина маичка Фармерска сукња Црни хулахопки Зелени :mrgreen: чорапи
Бела маичка црно - виолетова марама црни фармерки црно - бели патики виолеова алка црно венче виолетова ташничка
Носев фармерки сиви .. најк патичиња.. сива блуза.. кожна црна јакна и на дечко ми дуксерот .. ќе си рече некој оваа нема што да носи , ама многу сакам да мирисам на него